HB Køges nye angrebs-es Quincy Antipas sammen med sin rådgiver Ralph Nkomo. (Foto: HB Køge).

HB Køges nye angrebs-es Quincy Antipas sammen med sin rådgiver Ralph Nkomo. (Foto: HB Køge).

Lynhurtig spiller med utrolig springkraft

HB Køge og angriberen Quincy Antipas har skrevet under på treårig aftale

Af
Martin van Dijk

Det har lægget i luften i et stykke tid, at HB Køge og den zimbabwianske angriber Quincy Antipas meget vel kunne have en fælles fremtid, og onsdag blev det - som fortalt på lørdagsavisen.dk torsdag morgen - så officielt, at parterne har indgået en treårig aftale.
En aftale, som kom på plads efter at den tidligere FC Blokhus målscorer havde bestået lægetjekket, og det vakte begejstring i begge lejre.
-Jeg er meget glad for at komme til HB Køge. Det er en stor chance for mig til at videreudvikle mig til næste niveau. Jeg er klar til at give alt og hjælpe holdet. Første gang jeg var i klubben var meget positivt. Alle var meget imødekommende, og det var også en væsentlig grund til, at jeg ønskede at komme tilbage på permanent basis. Jeg vil dog ikke glemme at takke FC Blokhus. Jeg ser nemlig tilbage med stor taknemmelighed på min tid i Blokhus, og at de ville hjælpe mig videre er meget stort gjort, sagde HB Køges nye angriber efterfølgende.
Hos sportschef Per Rud var der også stor tilfredshed med den nye aftale.
-Quincy er en lynhurtig spiller, som også har en utrolig springkraft. Han har gjort det rigtig godt for Blokhus, og han viste også sine evner, da han prøvetrænede hos os, så jeg er sikker på, at han nok skal komme til at imponere. Det er dog ikke sikkert, at det bliver fra dag et af, for selv om han er vant til Danmark, så skal han have tid til at vende sig til det hele, og det er jo også derfor, at vi har skrevet en treårig kontrakt med ham, da vi tror på, at han inden for den periode vil slå til, siger Per Rud.

Publiceret 08 January 2010 09:00