Ny specialeansvarlig overlæge på Medicinsk Afdeling Køge

Henrik Ancher Sørensen er pr. 1. januar ansat som specialeansvarlig overlæge i endokrinologi på Medicinsk Afdeling på Køge Sygehus, hvor han har arbejdet som overlæge siden september 2008.
Henrik Ancher Sørensen blev lægevidenskabelig kandidat fra Københavns Universitet i 1987, speciallæge i intern medicin i 1998 og året efter speciallæge i medicinsk endokrinologi.
Henrik Ancher Sørensen er primært uddannet ved Endokrinologisk Afdeling på Hvidovre Hospital og har i en årrække været ansat som uddannelsesansvarlig overlæge ved Medicinsk Center på Amager Hospital.
Henrik Ancher Sørensen har ydet en betydelig videnskabelig indsats inden for forskning i osteoporose og er stadig forskningsaktiv. Henrik Ancher Sørensen har endvidere solid undervisningserfaring og er postgraduat klinisk lektor ved den Pædagogisk Udviklende Funktion i Region Øst under Københavns Universitet.
Før Henrik Ancher Sørensen kom til Køge Sygehus var han ansat i en kombinationsstilling ved sygehusledelsen for Sygehus Nord og Medicinsk Afdeling, Roskilde.
Med baggrund i denne og andre af sine ansættelser, står Henrik Ancher Sørensen godt rustet til at varetage ledelsesmæssige og administrative opgaver.
pm

Publiceret 08 January 2010 15:00