Uffe Skou og Christian Pedersen glæder sig til at få helt nye omgivelser i Wagner, der dog først skal ryddes helt for varer i den næste måneds tid. (Foto: JCJ).

Uffe Skou og Christian Pedersen glæder sig til at få helt nye omgivelser i Wagner, der dog først skal ryddes helt for varer i den næste måneds tid. (Foto: JCJ).

Wagner skal moderniseres

Tøjforretningen Wagner har indledt et ombygningssalg og lukker for at gøre plads til håndværkerne den 13. februar.

OMBYGNING : Mindre end halvandet år efter sin åbning er "lavpris-herretøjs-forretningen" Wagner i Nørregade 20 i Køge så godt og grundigt slidt ned, at den trænger til en større modernisering.
Samtidig benytter forretningens indehaver, Gert Nodin, sig af muligheden for at gøre den til "Danmarks flotteste billige herretøjs-forretning", som han selv udtrykker det.
- Det slider meget på en butik som Wagner, at der er stor kundetilstrømning, som der jo vitterlig er i de billige forretninger, siger Gert Nordin, og derfor trækker det betydelig mere på vedligeholdelses-kontoen at have en forretning med Wagners koncept, end det f.eks. gør i vores anden butik "Bogart", som jo har et helt andet koncept.
Wagner er allerede startet med et gigantisk ombygningssalg, hvor alle varer er nedsat med 50-75 procent - simpelt hen fordi det er planen at få tømt det meste ud, inden forretningen lukker helt ned lørdag den 13. februar for at gøre plads til håndværkerne, der så har halvanden uge til at gøre butikken som ny, når den skal genåbne med alle forårets nye varer torsdag den 25. februar.
Wagner, der er på cirka 120 kvadratmeter, slog første gang dørene op den 11. september 2008, og beskæftiger for det meste tre personer i hverdagen.
jp

Publiceret 08 January 2010 09:00