Indvendig er de tyske LMC-vogne eksklusivt indrettet med bla et højtaler-system med imponerende lyd. (Pressefoto).

Indvendig er de tyske LMC-vogne eksklusivt indrettet med bla et højtaler-system med imponerende lyd. (Pressefoto).

Musikken spiller fortsat i LMC

I 2009 fik tyske LMC Caravan musikken til at spille i deres campingvogne. I hvert fald i overført betydning. Med fire helt nye modelserier, der alle bærer musiknavne, og en markedsføring af feminine værdier, lagde fabrikanten en helt ny linje. Og den linje fortsætter LMC i 2010.
- Serierne er blevet fantastisk godt modtaget, så i år lancerer LMC ikke de store grund-læggende nyheder. Tværtimod kan man sige, at musikken fortsat spiller, og LMC har skabt fundamentet for klassikere, siger Tommy Rasmussen fra LMC Forhandlerforening, om Viola, Cello, Musica og Maestro - samt Østsjællands Camping Center, Jersie Strandvej 88 i Solrød Strand
Det betyder dog ikke, at modellerne ikke har undergået forandringer og at der slet ikke er nyheder og forbedringer. Det ville ligne LMC dårligt.
For eksempel er der især på mellemklasse- og topserierne, Musica og Maestro, et behov for større lasteevne. Det har betydet, at man nu kan få endnu større aksler helt op til 1800 kilo på en aksel. Tommy Rasmussen peger på en væsentlig årsag til den øgede efterspørgsel på større lasteevne.
- Vintercamping er i de senere år blevet utrolig populært. Det er trendy at tage på vinterferie med campingvognen. Det mærker vi på salget af vores populære Arctic vinterpakker, som blandt meget andet indeholder ekstra effektive varmesystemer og vandbåren gulvvarme. Det betyder større egenvægt, men der skal jo også være plads på vægtkontoen til ski, støvler og meget andet, når familien drager af sted, siger han.
Letvægtsserien Viola er i 2010 udvidet med to modeller, hvoraf den ene opfylder mange campisters ønske om to enkeltsenge. Og så har alle modellerne fået ny karrosse med blandt andet nyt sandwich-tag.
Når det gælder top-serien, Maestro, har LMC's designere leget videre med populære elementer både ind- og udvendigt. De har for eksempel fået tag i glasfiber med tagrælinger, og indvendigt er det dybt sorte look fra højkøleskabet nu indarbejdet som små, enkle men effektive elementer i det eksklusive design.
I de sidste år har LMC med succes leget med innovativt lysdesign, som de nye teknologier giver mulighed for. Også her har designerne videreudviklet, så lyset i campingvognen ikke bare er effektivt i de daglige gøremål men også er med til at skabe et sundt, spændende og behageligt indemiljø.
- Og når vi nu taler om, at musikken spiller, kan vi levere en såkaldt Sound-pakke med kvalitetsprodukter fra Blaupunkt og et højtalersystem, som blandt andet er kendt fra Porsche. Systemet har simpelthen en imponerende lyd, som passer til klassikerne, siger Tommy Rasmussen.
pm

Publiceret 10 January 2010 16:00