Rutineret Peter Rasmussen er ved at være tilbage i fuldt vigør efter en længere skadespause, men det var playmaker Jesper Them (i baggrunden), som med 14 mål var Køge/Rishøjs helt store spiller. (Foto: JCJ).

Rutineret Peter Rasmussen er ved at være tilbage i fuldt vigør efter en længere skadespause, men det var playmaker Jesper Them (i baggrunden), som med 14 mål var Køge/Rishøjs helt store spiller. (Foto: JCJ).

Håndbolddrama i Herfølgehallen

Køge/Rishøj slog før jul Suså med et enkelt mål, men efter en protest fra Suså skulle kampen spilles om. Det blev den tirsdag aften i Herfølge hallen, og det blev et drama, der endte uden vinder

Af
Martin van Dijk

HÅNDBOLD : Efter de 60 minutter for fuld knald i Herfølgehallen stod der 29-29 på måltavlen, og det var træner Lars Nedergaard både tilfreds med og lidt bitter over.
-Det er lidt bittert, at vi ikke kan få de to point, som vi egetlig havde tilspillet os, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg synes, drengene gjort det rigtig godt, og når alt kommer til alt, så er jeg stolt over, at vi fik point mod et af de bedste hold i rækken, for jeg synes, Suså sammen med Lammefjorden er de to bedste hold. Vi har dog stadig muligheden for at blande os i top to striden, men det kræver nok, at vi vinder resten af vores kampe, og det er nok ikke helt realistisk. Jeg tror dog, at vi nok skal nappe tredjepladsen i rækken, og det vil også være rigtig flot, da målsætningen var en plads i top fem, siger Lars Nedergaard.

I sidste sekund

Køge/Rishøj-spillerne viste da også mod Suså, at de er værdige til at spille med i toppen, for selv om de var bagud det meste af kampen, så var de blot få sekunder fra sejren. Holdet førte nemlig med et enkelt mål, men to sekunder før tid lykkedes det Suså at udligne.
-Det var brandærgeligt, men sådan er håndbold også, og vi gav da i hvert fald de mere end 300 tilskuere en spændende og intens håndboldkamp. De skabte tilgengæld også en fornem kulisse, og der var virkelig en følelse af klubånd i hallen. For alle ungdomsholdene havde taget fri fra træning for at bakke os op, og det var virkelig flot. Så selv om det kun blev til et point, så var det en rigtig god håndboldaften, siger Lars Nedergaard, der dog også kan glæde sig over, at holdet har hentet tre point på 52 timer, da det søndag eftermiddag blev til en sejr over Odense.
-I den kamp spillede vi ikke særligt godt, men vi vandt, og jeg synes egentlig, at vi var i kontrol i hele kampen, og da vi samtidige var tættere på to point end et imod Suså, så synes jeg, vi er kommet godt i gang efter julepausen, siger træneren.
Køge/Rishøjs næste kamp er søndag den 17. januar på udebane imod Korsør/Tårnborg

Publiceret 13 January 2010 12:30