Michael Maze og kollegerne i Roskilde Bordtennis BTK 61 ligger lunt i svinget til forlængelse af sponsoratet med Roskilde Kommune.

Michael Maze og kollegerne i Roskilde Bordtennis BTK 61 ligger lunt i svinget til forlængelse af sponsoratet med Roskilde Kommune.

Kulturudvalget vil forlænge med batmændene

Tilfredshed med bordtennis-folkets synlighed

Af
Jeppe Olsen

Roskilde Bordtennis BTK 61 har vundet første sæt i kampen for at få forlænget sponsoratet med Roskilde Kommune. Det skete onsdag aften i Kultur- og Idrætsudvalget, da da politikerne i dette udvalg sagde ja til klubbens ansøgning og dermed anbefaler byrådet at forlænge med et halvt år.
- Vi er glade for vores aftale med Roskilde Bordtennis, som er en af de klubber, der gør sig synlige i kommunens skoler og SFO, og det er jo netop meningen med det kommunale tilskud. Derfor anbefaler vi, at kontrakten forlænges med et halvt år, så vi kan sikre klubben den fornødne ro i den kommende sæson, siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Birgit Pedersen.

Afklaring

Aftalen med de markante batmænds klub står til at udløbe med udgangen af 2010, men bordtennis-sæsonen kører et halvt år forskudt.
Det betyder, at sidste halvdel af sæsonen 2010/2011 ikke er omfattet af aftalen. Derfor foreslår udvalget, at aftalen forlænges med et halvt år, så klubben har den fornødne afklaring til at planlægge inden sæsonstart 2010/2011.
Kultur- og Idrætsudvalget blæste mere medvind til idrætten, da det også valgte at anbefale en række række forbedringer i Roskilde Idrætspark for 1,3 millioner kroner.
Forbedringerne omfatter blandt andet omlægning af måltavle, omlægning af bane, bander og højttaleranlæg. Dansk Boldspil Union støtter en del af forbedringerne med i alt 825.000 kr. Også i denne sag har Byrådet det afgørende ord at sige.

Publiceret 14 January 2010 10:30