Borgmester Marie Stærke er blandt dem, der allerede har købt billet til sommerens Køge Beach Party.

Borgmester Marie Stærke er blandt dem, der allerede har købt billet til sommerens Køge Beach Party.

Borgmester tager venner med til Køge Beach Party

Køgeborgmester Marie Stærke gav sig selv, sin mand og nogle venner billetter i julegave.

Af
Martin Rasmussen

FESTIVAL : Blandt dem, der allerede har købt billetter til sommerens Køge Beach Party, er borgmester Marie Stærke.
- Jeg købte en billet til mig selv i julegave og selvfølgelig én til min mand Jesper. Og mens jeg var i gang, købte vi også to billetter til et vennepar, vi har fra Greve. De glæder sig lige så meget, som vi gør, siger Marie Stærke.
Køges musikglade borgmester har høje forventninger til sommerens musikfestival i Køge, men har også en bøn om svensk besøg på stranden i skikkelse af 90'er pop-bandet Roxette.
- Jeg synes at der kommer mange gode navne, jeg gerne vil høre. Nephew hørte jeg også på Tapperiet, og dem glæder jeg mig meget til at høre igen, og i det hele taget nyde festivalstemningen på Søndre Strand. Og så vil jeg da ikke lægge skjul på, at jeg personligt vil springe i luften af glæde, hvis det lykkes at få Roxette til Køge Beach Party til sommer. Nu har jeg jo hørt, at Roxette gør comeback, så det kunne være ubeskriveligt godt, hvis dét drømmescenarie kan blive til virkelighed, siger Marie Stærke til Lørdags-Avisen der hermed sender borgmesterens opfordring videre til arrangørerne af Køge Beach Party.

Publiceret 16 January 2010 06:30