Den sidste nye køkkenmodel fra Invita er Trendline i den helt nye, kridhvide farve, der hedder nanohvid. (Pressefoto).

Den sidste nye køkkenmodel fra Invita er Trendline i den helt nye, kridhvide farve, der hedder nanohvid. (Pressefoto).

Invita giver skrotpræmie for dit køkken

Hvis du skrotter dit gamle køkken og køber et nyt hos Invita, er der tusinder af kroner at hente.
Invita vil gerne gøre vejen til et nyt køkken lettere for de mange danskere, der bor med et gammelt og grimt køkken. Derfor tilbyder Invita nu en 'skrotpræmie' til folk, der udskifter deres nuværende, slidte køkken med et nyt fra Invita.
- Da vi kort før jul kørte konkurrencen 'Hvem har Danmarks grimmeste køkken' med mulighed for at vinde et nyt køkken fra Invita, var der en helt overvældende deltagelse. Flere hundrede borgere sendte fotos af deres gamle, grimme køkken ind. Det er jo et klart bevis på, at der er mange over hele landet, der lever med et køkken, de rigtig gerne vil have udskiftet. Det er disse borgere, vi gerne vil hjælpe ved at tilbyde en 'skrotpræmie' ved køb af nyt køkken hos os, forklarer butikschef Jørgen Veisholt fra Invita i Køge.

Tilbud i januar og februar

Tilbuddet om 'skrotpræmie' gælder i hele januar og februar, og skrotpræmien er på minimum 5.000 kr. Mange kunder vil endda kunne opnå en langt større 'skrotpræmie', for beløbet varierer efter, hvor dyrt det nye køkken, der købes hos Invita, er.
- Vi vil med 'skrotpræmien' gerne være med til at sprede mere køkkenglæde – lidt hverdagsluksus for flere danskere. Vores håb er, at 'skrotpræmien' vil få flere til at købe et nyt, lækkert og funktionelt køkken i høj kvalitet, som skaber glæde hver eneste dag og danner rammen om familiens samlingssted. Alle prognoser siger jo, at god mad og hjemmehygge kommer til at spille en endnu større rolle fremover, siger Jørgen Veisholt.
Han understreger, at forbrugerne ikke skal aflevere deres gamle køkken til Invita for at få 'skrotpræmien'.

Noget for enhver smag

- Jeg er sikker på, at vi kan tilfredsstille alle. Hos Invita sælger vi nemlig køkkener, der matcher enhver smag – bl.a. i minimalistisk, stilrent design eller i hyggelig, nostalgisk stil og i forskellige farver og træsorter. I butikken står vi klar til at vejlede kunderne og præsentere Invitas brede sortiment i alt fra køkkenelementer til bordplader, håndvaske, hårde hvidevarer og øvrigt tilbehør til et velfungerende køkken, fortæller Jørgen Veisholt.
Invita tæller i Danmark 33 butikker med inventar til køkken, bad og garderobe. Der er fokus på design og kvalitet.
Det kommer bl.a. til udtryk ved, at Invita giver livstidsgaranti på alle bevægelige inventardele.
pm

Publiceret 16 January 2010 11:15