På billedet ses folketingskandidat Finn Möbius (t.v.) og Kim Lemming fra Køge Konservative Vælgerforening. (Privatfoto).

På billedet ses folketingskandidat Finn Möbius (t.v.) og Kim Lemming fra Køge Konservative Vælgerforening. (Privatfoto).

Folketingsvalgkampen er skudt i gang

Folketingsvalgkampen blev skudt i gang på Køge Torv, da den konservative folketings­kandidat Finn Möbius lørdag mødte vælgere i bidende kulde
En lang valgkamp i Danmark varer normalt et par måneder. Men ikke for den konservative folketingskandidat Finn Möbius, som mødte vælgerne på Køge Torv i lørdags – et års tid før det kommende folketingsvalg.
Finn Möbius drøftede sammen med Kim Lemming, der er en af de mange aktive fra den konservative vælgerforening, aktuelle politiske spørgsmål med vælgere på Køge Torv.
- Det var ikke mindst skattelettelser og ledighed der optog dem, vi talte med, siger Finn Möbius.
- Der var mange, der var henne for at sige, at de var glade for skattelettelser, som de for alvor kan se nu efter årsskiftet, og jeg tror de fleste er klar over, at de skattelettelser ikke var kommet uden en utrættelig indsats fra de konservative ministre og folketingsmedlemmer, vurderer Finn Möbius.
- S og SF har jo kørt en heftig kampagne imod skattelettelser og forsøger nærmest at bilde vælgerne ind, at skatterne har skylden for den verdensomspændende krise. Det var der dog ingen der var hoppet på, men enkelte spurgte dog til, om ikke skattelettelserne, så burde have ventet, nu hvor den verdensomspændende krise er her, fortæller Finn Möbius.
- Men det er efter min mening at vende tingene på hovedet. Vi skal ikke spørge os selv, om vi har råd til at lette skatterne. Vi skal spørge os selv, om vi har råd til at lade være. Der kommer ikke flere kunder i butikkerne, hvis danskerne ikke får flere penge at gøre godt med, siger Finn Möbius.
Andre hede emner blandt Køge borgerne var efterlønnen og skolepolitik.
Aktionen i Køge var den første i en lang række aktioner, som Finn Möbius vil foretage 4-5 stykker af hver eneste måned frem til valget. Dertil kommer en lang række andre aktiviteter.
- Efter hvert valg er alle en enige om, at ”den næste valgkamp starter nu og vindes mellem valgene.” Det er jeg helt enig i, og jeg tager det bogstaveligt samtidigt med, at jeg er så heldig at være kandidat i en kreds med mange aktive og hjælpsomme medlemmer, siger Finn Möbius.
pm

Publiceret 18 January 2010 17:15