(Colourbox).

(Colourbox).

Solrød Comets fik flyvende start på forårssæsonen

To sejre i det jyske i weekenden.

BASKETBALL : Solrød Comets skød gang i forårssæsonen med et ”roadtrip” til Jylland. To kampe på to dage var recepten og det blev indløst til to sejre!
Lørdag spillede Solrød Comets mod Lemvig, som netop havde forstærket sig med en 210 cm høj Estisk-canadier, Jaan Montgomery henover julepausen. Solrød Comets var dog klar fra start 9-0 efter 2 minutter og 22-4 efter 6 minutters spilletid og derefter blev der udvekslet masser af point i en højtscorende kamp. 107-94 vandt Solrød Comets.
For Solrød Comets var det anfører Mickey Fenger med hele 33 point som blev topscorer og derefter var det spilstyrer Ron Larris med 26 point. For Lemvig var det Amerikanske Kinsey Durgin med 28 og nyindkøbet Jaan Montgomery med 20 som blev holdets topscorere.
Søndag gik turen til smilets by og i Århus hvor Solrød Comets gæstede Aarhus BF, som er Bakken Bears udviklingshold for kommende canaldigitalliga-spillere.
Aarhusholdet bed god fra sig i starten af kampen, men i 2.periode lavede Solrødholdet et 11-0 run til 39-22 og dermed havde man taget en afgørende føring. Morten Lisby og Jeff Markray var de to afgørende faktorer for sejren. Jeff Markray med 29 point og Morten Lisby med 20. For Aarshus BF var det Rasmus Dreyer med 26 point.
De to sejre betyder at Solrød Comets er rykket lidt tættere igen på toppen. Solrød er det eneste hold i rækken som p.t. kun har tabt to kampe.
Holdets næste kamp er mod Virum på udebane den 27. januar. Virum har kun tabt tre kampe og der er lagt op til en rigtig topkamp i Virumhallen.
Solrød Comets spiller hjemme næste gang onsdag den 3. februar mod rækkens nr.1 Herlev.
pm

Publiceret 18 January 2010 15:15