(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Uro i Køge fredag og lørdag nat

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra fredag den 15. januar kl. 07.00 til mandag den 18. januar kl. 07.00.

Af
Per Møller

Indbrud i forretning – Hellested, Stevns .
Fredag morgen, kl. 08.02 blev anmeldt om indbrud i Hellested Cykelforretning, Bygaden i Hellested, hvilket er sket mellem torsdag kl. 18.00 og fredag kl. 07.30. Et vindue aflistet. Fra stedet stjålet 15 racercykler.
Anholdelsesaktion – Lyndby, Lejre .
Fredag aften kl. 20.01 fik politiet en anmeldelse om at en mand i Lyndby muligt ville begå selvmord og muligt lå inde med skydevåben på adressen.
Politiet kørte til stedet og kunne gennem et vindue konstatere, at manden sad på stedet og at der stod en militærriffel inde på stedet.
Politiet fik manden i tale på en telefon, og efter megen snak lykkedes det at sikre manden kl. 00.40, hvorefter han blev bragt til psykiatrisk hospital, hvor han blev indlagt.
Anholdelse – Roskilde .
Fredag aften kl. 23.04 anholdt politiet en 25-årig mand fra Borup og en 21-årige fra Ringsted, der på Interpool i Støden var oppe at slås med en dørmand. Begge blev anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. De blev løsladt senere på natten medbringende en bøde og et forbud mod at komme på stedet fremover.
Uro – Køge .
Natten til lørdag kl. 01.42 blev anmeldt om uro på Søsvinget i Køge. Politiet kom frem til stedet og fik kontakt med et par unge mennesker på 14 år, medens andre nåede at smutte fra stedet uden politiet fik kontakt med dem. Der havde været slagsmål på stedet, og politiet undersøger nu sagen nærmere.
Spirituskørsel – Ejby, Lejre .
Kl. 1440 blev en 42-årig mand fra Kirke-Hyllinge anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev standset på Ejby Havnevej, hvor politiet kunne konstatere, at han var påvirket af spiritus. Den 42-årige blev løsladt efter udtagelse af blodprøve.
Uro – Køge .
Natten til søndag kl. 01.11 kørte politiet til Parkvej i Køge, hvor en gruppe unge forsøgte at komme ind til en privat fest. Politiet kørte til stedet blot for at konstatere, at uromagerne var forsvundet.
Uro – Køge .
Natten til søndag kl. 03.38 kørte politiet til O'Flanagan, Nørregade i Køge, hvor der var en mand, der var tilbageholdt efter ballade. En 22-årige blev bortvist fra stedet af politiet. Ingen blev anholdt eller sigtet.
Færdselsuheld – Solrød.
Søndag morgen kl. 06.20 søndag morgen var politiet til færdselsuheld på Karlstrup Strandvej, hvor en bil ramte en betonblok i forbindelse med vejarbejde. En 34-årig mand fra Greve fik udtaget en blodprøve og sigtet for spirituskørsel. Han kom ikke til skade ved uheldet.
Tyveri af båd – Køge .
Søndag eftermiddag kl. 16.58 fik politiet anmeldelse fra Højelsevej i Køge, hvor der søndag blev stjålet en båd, Samba 530, hvid med blå skrift, der stod på en trailer. Har nogen set noget til dette må man gerne rette henvendelse til politiet på 114.

Publiceret 18 January 2010 12:00