Malermester Pia Lundvall byder kunderne velkommen i en stor og velassorteret malerforretning i Herfølge. (Foto: JCJ).

Malermester Pia Lundvall byder kunderne velkommen i en stor og velassorteret malerforretning i Herfølge. (Foto: JCJ).

Malerforretningen på Solvangsvej

Ikke alle ved, at der ligger en velassorteret malerforretning på Solvangsvej i Herfølge hos Malermester Pia Lundvall.

Af
Martin Rasmussen

Malermester Pia Lundvall Hansen i Herfølge er et kendt og ofte anvendt firma til alskens maleropgaver, men hvad der til gengæld ikke er ret mange der ved er, at firmaet også har en malerbutik på adressen Solvangsvej 2 i Herfølge, hvor man både kan finde maling, malerudstyr og masser af gode råd og vejledning hos medarbejderne.
- De fleste ved godt, at vi tager ud og maler, men der er mange, der ikke ved, at vi også har en forretning. I dag er det mest folk, der kender mig gennem kolleger, eller som jeg har udført arbejde for, som bruger forretningen, fortæller Pia Lundvall.
I den omkring 100 kvadratmeter store forretning på Solvangsvej kan man finde maling, pensler og alt det andet udstyr, man skal bruge til maleropgaven derhjemme, og så har Pia Lundvall blandt andet også et stort udvalg af tapet, der kan bestilles hjem fra dag til dag.
Malingen leveres af det danske firma Beck & Jørgensen, og det er også produceret i Danmark. Beck & Jørgensen har EU-miljømærket Blomsten på det fleste af sine produkter.

Publiceret 24 January 2010 14:45