Anders Simonsen. (Pressefoto).

Anders Simonsen. (Pressefoto).

Anders Simonsen vil satse på det civile

Skifter fra HB Køge til FC Roskilde.

FODBOLD: En lang og flot karriere ender her for den altid hårdtarbejdende og sympatiske midtbanespiller Anders Simonsen.
- Jeg har valgt at opprioritere mit arkitektstudie, og det hænger sammen med, at jeg har haft et møde med klubben. De har valgt ikke at forlænge med mig fra sommerferien, og lod mig stoppe før tid, da jeg følte mest for at komme videre allerede nu. Jeg er overhovedet ikke bitter over det, for jeg kunne godt se hvor det bar hen, siger Anders Simonsen til HBKoge.dk og fortsætter:
- Jeg har været en del skadet det sidste års tid, og da jeg endelig blev klar, valgte træneren til anden side. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og er utrolig glad for at have været en del af den professionalisering som klubben har gennemgået og fortsat gennemgår, fortæller Anders Simonsen, mens han synker en gang og konstaterer:
- Det er alligevel en underlig fornemmelse ikke længere at skulle være en del af dagligdagen her.
Anders Simonsen har spillet ungdomsfodbold i begge HB Køges moderklubber, Køge Boldklub og Herfølge Boldklub, men det var hos sidstnævnte at der for alvor kom gang i karrieren.
Midtbanespilleren har altid været særdeles populær, og sportsdirektør Per Rud beskriver Anders Simonsen således:
- Du kan bare altid regne med Anders. Han har spillet alle pladser, og selvom han ikke er det indlysende tekniske talent, så er han nået meget længere end mange andre nogensinde drømmer om med en jernvilje uden lige. I takt med at Anders er blevet ældre, og andre spillere så småt har hentet mest spilletid, har vi altså i HB Køge i denne omgang valgt at sige farvel til Anders.
Bortset fra en kort afstikker til Brønshøj Boldklub har Anders Simonsen altid spillet i HB Køge og klubbens moderklubber, men nu er næste station et øget fokus på studierne.
Ved siden af vil Anders Simonsen dog stadig spille fodbold på højt niveau, og her er valget faldet på FC Roskilde fra Viasat Divisionen.
- Træningstiderne og -mængden passer langt bedre ind i min hverdag, slutter Anders Simonsen.
pm

Publiceret 29 January 2010 06:00