(Colourbox).

(Colourbox).

God optakt til Regionsmesterskaberne i weekenden

Køge Svømmeklubs C-hold leverede rigtig hurtig svømning til årets Lyngby Open

Lørdag den 23. januar deltog Køge Svømmeklubs C-hold  ved Lyngby Open og det gik over al forventning.
Svømmerne ligger i ret hård træning, og hele sidste weekend var booket med klubmesterskab og miniturnering.
Derfor var forventningen ”blot” resultater tæt på PR og et par finale pladser – men virkeligheden blev en hel anden. Nemlig meget bedre.
Køge Svømmeklub slog samlet 82 sekunders PR, fik seks finalepladser og fire ”Medaljer”.
I weekenden 30.-31. januar afholdes dette års Regionsmesterskab. Derfor var det en stor og glædelig overraskelse, at alle svømmere på holdet formåede at levere flotte, imponerende resultater.
- Der var ingen tvivl om at holdet var taget til stævne for at være de bedste, hvilket er helt i cheftrænerens ånd: ”Gå altid efter at vinde, for hvis man kan se det for sig, kan det ske”, fortæller Lene Hansen fra Køge Svømmeklub.
Nedenfor fremhæves de flotteste resultater i indledende stævneafsnit:
I 100 meter medley gik Jacob Samuel 1.31.9, Oliver Raahauge 1.38.5 (13 sekunders PR.!), Mikkel Holm Jensen 1.27.9 (10 sekunders PR) Thomas Porsborg 1.39.8, Asta Kielgast 1.35.9, Ida Hansgaard 1.36.6 og Astrid Delin 1.26.8.
I 100 meter ryg gik Casper Wagner 1.34.6, Yazmin Gürtler 1.36.3, Simone Baur 1.46.0, Asta Kielgast 1.38.7 (5 sekunders PR) og Astrid Delin 1.30.8 (8 sekunders PR), hvilket var rigtig dejligt at se, idet det har været et af de store fokuspunkter i træningen op til stævnet.
I 100 crawl gik Oliver Raahauge 1.24.6, Mikkel Holm Jensen 1.10.6 (2 sekunders PR), Casper Wagner 1. 22.2 (7 sekunders PR).
Det indledende afsnit resulterede i en flot tredjeplads til Astrid Delin for hendes flotte tid i 100 meter medley – samt HELE SEKS FINALE PLADSER. Astrid Delin og Yazmin Gürtler var videre i 100 ryg og 100 crawl. Ida Hansgaard var videre i 100 crawl og Emma Hansen i 100 ryg.
I finalen i 100 meter ryg fik Astrid Delin en flot tredjeplads. Finalen i 100 meter crawl blev noget af en gyser!! Efter de første 50 meter vendte Astrid først, og alle holdte vejret på de sidste 50 meter – det var så tæt og Astrid gav den hele armen!
Desværre blev hun slået med en lillefingernegl og vandt dermed andenpladsen i tiden 1.15 – 2 sekunder hurtigere end i indledende og i en rigtig flot langbane tid. Yazmin Gürtler fik en hel sikker tredjeplads i samme tid som indledende.
Astrid Delin var mildest talt rigtig ked af, at have misset førstepladsen, men hun fandt hurtigt smilet frem igen på medaljeskamlen, da det store IDOL og VM-guldvinder Jeanette Ottesen skulle have medalje samtidig og lige gav KSK pigerne Yazmin Gürtler og Astrid Delin et klap på skulderen, da hun gik op på skamlen 
En god dag for KSK, masser af flotte præstationer og en god portion stævneerfaring i rygsækken. Det bliver virkelig spændende at følge dem alle til de tidligere nævnte Regionsmesterskaber for hele Region Sjælland. Mon ikke vi kommer til at se en masse KSK’er på medaljeskamlerne til dette stævne også.
pm

Publiceret 29 January 2010 12:30