Kamilla Rytter Juhl vandt sin kamp sammen med doublemakkeren Christina Pedersen, og bidrog dermed til Greves sejr på 4-2 (Arkivfoto)

Kamilla Rytter Juhl vandt sin kamp sammen med doublemakkeren Christina Pedersen, og bidrog dermed til Greves sejr på 4-2 (Arkivfoto)

Greve forsvarede førstepladsen

Greve er fortsat i spidsen for Badmintonligaen efter en flot sejr på udebane mod Århus

Af
Martin van Dijk

BADMINTON : Når Greves badmintonspillere i næste runde støder sammen med Peter Gade og holdkammeraterne i Team Skælskør-Slagelse, så bliver der tale om et vakse ægte topopgør.
Greve topper nemlig rækken med maksimum point, efter at det lykkedes at vinde 4-2 i den svære udekamp imod Århus. En kamp hvor spillende træner Kenneth Jonassen spillede en altafgørende rolle, da han vandt den sidste og afgørende singel over Anand Pawar, og dermed sikrede Greve-mandskabet en sejr på 4-2. Det var da også en tilfreds Jonassen, som efter kampen gjorde status.
-Vi fik reelt, hvad vi kom efter. Nemt var det ikke, og det vidste vi jo også på forhånd. Århus har et godt hold og specielt i de tre singler er de uhyggelig gode for tiden. Desuden er hallen i Århus og deres bolde slet ikke vores kop the, så jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi vandt, og jeg er da også fint tilfreds med min egen indsats. Vi kan vist være godt tilfredse med, at jeg kan slå ham, specielt efter kun sølle tre træningspas de sidste to og en halv uge på grund af mit trænerjob i Østen med landsholdet, sagde han efter kampen.
Team Skælskør-Slagelse vandt ligeledes 4-2, og dermed er der lagt op til et topbrag af dimensioner, når Greve tager imod forfølgerne i Greve Idrætscenter den 11. februar kl. 19.00.

Publiceret 29 January 2010 14:30