Volley-herrerne fra Roskilde og Himmelev mødtes i søndags til en match om ære og point. Hjemmeholdet fra Roskilde sikrede sig ubesværet begge dele.

Volley-herrerne fra Roskilde og Himmelev mødtes i søndags til en match om ære og point. Hjemmeholdet fra Roskilde sikrede sig ubesværet begge dele.

Håneretten smashet hjem af Roskilde-spillerne

Volley-herrerne fra RVK er efter weekendens sejr over Himmelev kun to point fra oprykning til 1. division

Af
Jeppe Olsen

Arvefjenden fra Himmelev lagde søndag rygstykker til Roskilde Volleyball Klubs herrers sejr nummer 11 i streg. Efter smash på smash mod Himmelev-holdets gulvbrædder endte den noget ensidige forestilling 3-0 i sæt til hjemmeholdt i Roskilde Gymnasiums hal.
Med andre ord lykkedes det ikke 2. divisions nummer næstsidst at skabe den overraskelse, der på tværs af sportsgrene ses med jævne mellemrum i lokalopgør.
Dertil var rækkens førerhunde for dygtige. Med is i maven og varme hænder plus rutine i lange volley-baner lod hjemmeholdet aldrig Himmelev-herrerne komme tættere på end til 21 point.

En sejr Fra oprykning

Roskilde-klubbens herrer tillod sig endda at gå noget ned i kadence, da første sæt var sikkert i hus.
Med sejren er holdet kun to point fra at have sikret sig oprykning til 1. division.
De to point kan komme allerede i nærmeste weekend, når volley-herrerne fra Roskilde møder den eneste udfordrer i spillet om førstepladsen, nemlig Tarup, der lægger bane til på Fyn.
Sportstaskerne vil udover spilledragter og springsko være forsynet med champagne, så proppernke kan springe og ringe for oprykningen i tilfælde af Roskilde-sejr.

Publiceret 01 February 2010 11:45