(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Kvinde gik rundt i Køge - uden sko...

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 29. januar kl. 07.00 til søndag den 31. januar kl. 07.00.

Kvinde uden sko – Køge .
Fredag kl. 09.10 blev politiet sendt til stationen i Køge, hvor en kvinde gik rundt uden sko, hvilket man fandt noget mærkværdigt. Det viste sig, at den skoløse kvinde havde taget toget mod Hillerød.
Drab – Køge.
Fredag efteriddag kl. 14.09 fik politiet anmeldelse om, at der på en adresse i Køge lå to døde børn og en såret mand. Politiet henviser til pressemeddelelse vedrørende sagen, der blev udsendt fredag aften.
Der vil ske fremstilling af den anholdte mand lørdag kl. 13.00.  Retsmødet vil blive afholdt lørdag kl. 13.00. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre ved retsmødet.
Manden sigtes for drabet på de to børn. Retsmødet vil blive afholdt uden tilstedeværelse af den anholdte, der er indlagt på hospital.
Uro – Greve .
Lørdag morgen kl. 06.20 kørte politiet til Greve Center, hvor en beruset mand genere alt og alle. Manden var forsvundet, da politiet kom frem til stedet.
Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde.
Kl. 13.00 blev en mand fremstillet in absentia -  uden at være til stede - i grundlovsforhør, sigtet for drab på sine to børn på en adresse i Køge.
Drabene anmeldt fredag eftermiddag. Den sigtede blev fængslet til den 25. februar. Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere om sagen i øjeblikket af hensyn til familien.
Indbrud i villa – Greve.
Lørdag aften kl. 19.10 blev anmeldt om indbrud i villa på Lopholmen, hvilket var sket lige før anmeldelsen. Der var stjålet et TV fra stedet.
En politihund snusede sig frem til en fjernbetjening, der var smidt ca. 150 meter væk fra villaen, men det lykkedes ikke at finde frem til tyven.

Publiceret 01 February 2010 05:45