(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

To færdselsuheld forårsaget af glat føre og spirituskørsel

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra søndag morgen kl. 07.00 til mandag morgen den 1. februar kl. 07.00.

Af
Per Møller

Færdselsuheld – Køge .
Søndag eftermiddag kl. 16.21 sketeet færdselsuheld på Vordingborgvej i Køge. En 47-årig mand i en personbil skred ud, formentlig på grund af det glatte fører og ramte en lygtepæl. Den 47-årig kom heldigvis ikke til skade ve duheldet.
Færdselsuheld – Lejre .
Søndag aften kl. 18.43 anholdt politiet ved rasteplads Osted en 51-årig mand fra Roskildes opland for spirituskørsel i en personbil. Manden kørte ind på rastepladsen, hvor han påkørte en parkeret lastbil. Der blev taget en blodprøve af manden, og han blev løsladt herefter.
Indbrud i virksomhed – Havdrup .
Søndag kl. 21.47 anmeldte Exadan Productions på Kildebrogårdsvej i Havdrup, at der kort forinden havde været indbrud. Der blev opbrudt en dør, men da alarmen gik i gang, forsvandt tyvene. Tilsyneladende blev intet stjålet fra stedet.
Brandundersøgelser – Ejby, Lejre.
Natten til mandag kl. 01.50 kørte politiet og brandvæsenet til Elverdamsvej i Lejre, hvor der var ild i en minibus. Bilen udbrændte, og det antages, at det var en teknisk fejl i bilen, der var årsag til branden.

Publiceret 01 February 2010 10:00