(Colourbox).

(Colourbox).

15-årig pige anholdt for butikstyveri

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 10. februar kl. 07.00 til torsdag den 11. februar kl. 07.00.

Færdselsuheld – Højby, Lejre .
Onsdag morgen kl. 08.14 kørte en 46-årig mand fra Lejre i en personbil ad Langskelsvej mod øst og ville svinge til venstre ad Rorupvej mod nord. Han trak over i venstre side af vejen.
Imidlertid kørte en 30-årig kvinde fra Lejre i en personbil ad Rorupvej mod syd og svingede til højre ad Langskelsvej. Da den 46-årige mand kørte i den forkerte vejbane, stødte bilerne sammen. Der skete heldigvis ingen personskade.
Butikstyveri – Greve .
Onsdag eftermiddag kl. 16.29 kørte politiet til Føtex i Greve Center, hvor personalet havde taget en 15-årig pige fra Greve for butikstyveri af kosmetik. Pigen blev sigtet for butikstyveri, og blev kørt hjem til sin mor.
Forsøg på tricktyveri – Greve .
Kl. 17.01 anmeldte en 89-årig mand fra Gersagerparken, at han ca. kl. 15.20 var blevet opsøgt af en mand, som påstod, at den 89-årige havde vundet en pengegevinst. Den 89-årige skulle blot svare på nogle spørgsmål.
Den 89-årige inviterede manden ind, men bliv dog kort efter mistænksom, og bad manden om at gå. Det gjorde han så, dog modvilligt.
Den 89-årige så da, at der uden for boligen ventede yderligere to mænd. Den 89-årige var sikker på, at henvendelsen til ham havde til formål at stjæle fra ham.
Han beskrev de tre mænd som A: Af anden etnisk oprindelse end dansk, ca. 50 år, ca. 170 cm høj, almindelig af bygning, skægstubbe, sort overskæg, iført sort hue. Han talte dansk med accent.
Personerne B og C beskrives som mænd, af anden etnisk oprindelse end dansk. Der er ikke yderligere oplysninger om disse.
Anholdelse – Darup .
Natten til torsdag kl. 00.50 standsede en patrulje en svensk indregistreret Audi A 4 stationcar med en 22-årig mand fra Albertslund og en 20-årig med bopæl i Sverige i bilen. I bilen fandtes handsker og koben m.v., der gjorde, at politiet anholdt dem og sigtede dem for forsøg på tyveri.
Deres nærmere færden m.v. vil blive undersøgt nærmere torsdag formiddag, og dernæst vil politiets jurister vurdere, om de kan løslades, eller om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

null

Publiceret 11 February 2010 10:45