Selvom Andreas Bak måtte gå skadet fra den første kamp på Hvidovre Stadion, spillede han hele kampen i Kolding, hvor HIF vandt 3-0.

Selvom Andreas Bak måtte gå skadet fra den første kamp på Hvidovre Stadion, spillede han hele kampen i Kolding, hvor HIF vandt 3-0.

Første sejr i 6 kampe

HIF vandt det vigtige opgør ude mod Kolding med sikre 3-0

Sneen lå meterhøj, regnen piskede ned og stormen susede over Kolding Idrætsanlæg. HIF tabte med 0-10.!

Aprilsnar, aprilsnar og aprilsnar.
Solen skinnede nemlig på HIF, der vandt det vigtige opgør ude mod Kolding med 3-0.
Banen var umulig og tung, og vejrguderne havde besluttet, at det både skulle blæse og regne, og så blev det også til lidt solskin ind imellem.
Efter en noget rodet 1. halvleg, hvor Lukasz Cieslewitz havde bragt HIF foran efter et kvarters spil, fik HIF sat de sidste søm i kisten i det sidste kvarter.
- Ligeså meget man ærgrede sig over pointtab i søndags hjemme mod Vestsjælland, ligeså meget kunne spillerne glæde sig, og med rette, over sejren i dag, sammenfattede træner Kenneth Brylle efter kampen.
- Vi holdt nullet, vi fik den første sejr i 6 kampe og scorede tre mål. Hvad mere kan man ønske sig?
- Men spillerne gik på banen og leverede varen. Der var ingen slinger i valsen, og så fik man også belønningen i form af en sejr og tre uhyre vigtige points. Ser man lidt på resultaterne, er der nu kommet lidt mere luft ned til bundholdene, og det er mentalt vigtigt...
- Kolding kom med lidt mere i 2. halvleg, hvor målmand Lasse Krogh hev en af de helt store redninger op, da han keepede en modstander for åbent mål. I stedet blev det 2-0 til os, da Thomas Wiil-Andersen udnyttede en løs chance efter en standardsituation. Anders Clausen har jo målnæse, og den viste han med al tydelighed, da han kort før tid så muligheden, inden den egentlig var der. Han var det rigtige sted, og omsatte sikkert til 3-0...
- En herlig sejr, der giver lidt ro, inden opgøret 2. påskedag hjemme mod Brabrand kl. 13.00

Publiceret 01 April 2010 17:01