Bo Storm (th) var sammen med Mads Laudrup de store arkitekter bag mange gode HB Køge angreb mod Randers FC. I baggrunden anfører Henrik Toft der i første halvleg scorede sit første HB Køge mål på egen bane. (Arkivfoto: JCJ).

Bo Storm (th) var sammen med Mads Laudrup de store arkitekter bag mange gode HB Køge angreb mod Randers FC. I baggrunden anfører Henrik Toft der i første halvleg scorede sit første HB Køge mål på egen bane. (Arkivfoto: JCJ).

HB Køge kunne ikke holde fast i 1-0 føring

Tabte noget ufortjent skærtorsdagens hjemmekamp til Randers FC med 2-1 - trods 1-0 føring ved pausen.

Af
Per Møller

FODBOLD : I en intens, underholdende og til tider ganske velspillet kamp - til trods for en meget vanskelig bane - måtte HB Køge endnu engang gå pointsløs fra banen efter opgøret mod Randers FC.
Kronjyderne vandt kampen 2-1 og det var ikke helt i overensstemmelse med spillet. HB Køge leverede en rigtig god indsats og specielt i første halvleg havde de et godt favntag på Randers FC.
Hjemmeholdet diskede op med masser af fight, selvtillid og spillehumør og masser af gode angreb blev sendt afsted mod Randers-målet. Især var Bo Storm på venstrekanten og Mads Laudrup på den centrale midtbane i et overdådigt spillehumør.
Det var da også helt efter bogen at HB Køge kom foran i det 25. minut da anfører Henrik Toft nåede højest på et hjørnespark fra Bo Storm.
Det var imidlertid et "nyt" Randers FC hold der kom på banen til anden halvleg, hvor træner Ove Christensen havde valgt at satse på den gennemrutinerede angiber Mark Nygaard - og han var med til at skabe lidt mere jysk styr på begivenhederne.
Randers FC fik udlignet efter fem minutter ved Søren Jensen og i det 63. minut bragte Mikkel Bechmann sit hold foran 2-1. Det skete i en periode hvor det var Randers FC der var i teten og skabte mange gode scoringsmuligheder.
Efter 2-1 målet fik HB Køge igen kæmpet sig ind i kampen, og holdet satte en gevaldig offensiv ind for at fremtvinge en udligning, der aldrig kom - trods gode forsøg til bl.a. de indskiftede Fabinho og Quincy Antipas samt i kampens døende minut til Henrik Toft.
At HB Køge havde fortjent mindst det ene points ud af den underholdende kamp ses vel bedst af at statistikken for forsøg på mål gennem hele kampen sagde 20-12 til hjemmeholdet....
HB Køge stillede med følgende 11 spillere fra start:
Lars Bjerring, Kenneth Sørensen, Mikkel Christoffersen, Thomas Sørensen, Søren Nielsen, Lasse Kronborg, Nicolai Madsen, Mads Laudrup, Bo Storm, Mark Leth Pedersen og Henrik Toft.
I anden halvleg blev Lasse Kronborg udskiftet med Marcel Rømer (68. minut), Bo Storm med Fabinho (68. minut), mens Kenneth Sørensen efter 76 minutter forlod banen til fordel for Quincy Antipas.
1.006 tilskuere overværede skærtorsdagens SAS Ligakamp på SEAS NVE Park i Herfølge.
HB Køges næste kamp er allerede søndag den 4. april kl. 17.00 på hjemmebane mod Brøndby IF.

Nederlag til HB Køge reserver

HB Køges Superligareserver i Danmarksseriens Kreds 1 havde torsdag premiere på forårssæsonen med en hjemmekamp mod rækkens suveræne tophold Helsingør, der vandt med 4-2 på Køge Stadion og dermed har sikker kurs mod oprykning til 2. Division.

Publiceret 01 April 2010 18:15