De lokale vindere får

De lokale vindere får "Det Gyldne Baghjul" og fine præmier i forbindelse med Vi Cykler på arbejde-kampagnen.

Årets store cykeludfordring

Lokale virksomheder udfordres til cykeldyst i forbindelse med kampagnen for at tage cyklen på arbejde.

I maj måned er der igen "Vi Cykler til Arbejde"-kampagne. Alle arbejdspladser i Køge udfordres og opfordres til at komme i gang med at cykle. Der er tilmeldingsfrist d. 21. april.
- Vær med i konkurrencen om det hædersgivende Gyldne Baghjul, som vindes af det hold, der cykler flest km pr. bensæt i maj måned. Sidste år vandt LRR Køge pokalen ved at cykle mere end 500 km per cyklist, lyder opfordringen fra Køge Kommune og Det Grønne Hus.
Der er også mulighed for at vinde mange andre præmier som bl.a. rejser, cykler, cykellygter og cykeltøj i den landsdækkende "Vi Cykler til Arbejde"-kampagne, som arrangeres af Dansk Cyklist Forbund. Desuden er der cykelkurve fyldt med lækkerier til vinderne i Køge.
Køge Kommune og Det Grønne Hus har igen i år arrangeret en lokal konkurrence for de cykelhold, som er opstillet inden for Køge Kommunes geografiske område. Med støtte fra Agenda 21-sekretariatet og Sundhedsudvalget præmieres de bedste inden for to kategorier:
1. Holdet der har kørt flest km pr. bensæt
2. Holdet der har cyklet flest dage pr. bensæt

Målet med kampagnen er at få så mange som muligt til at bruge cyklen, som et led i transporten til og fra arbejde. At tage cyklen er en af de enkleste måder at få et pusterum i en hektisk hverdag – og så er det oven i købet sundt.
Cykling giver motion og er den eneste 100 % CO2-neutrale transportform der findes. Som bonus skaber cykling hverken luft- eller støjforurening eller trængselsproblemer på vejene.
Derfor deltager Køge Kommune og Det Grønne Hus aktivt i at gennemføre den årlige "Vi cykler til arbejde"-kampagne, der sætter fokus på pedalkraft frem for benzin.
Man skal bare tilmelde jeres hold på mindst 4 og max 16 personer på www.vcta.dk inden d. 21. april. Så deltager man automatisk i både den nationale og i den lokale konkurrence.

Publiceret 12 April 2010 14:00