(Privatfoto).

(Privatfoto).

Bjergkæden holder Kajak Demodage i maj måned

KAJAKRONING : Når foråret for alvor sætter ind er det også lig med masser af udendørs aktiviteter.
Især en tur på vandet er helt fantastisk, når temperaturerne sniger sig over de 10 grader.
Hos Bjergkæden, Vestergade 41 i Køge er foråret tiden for de meget populære Kajak Demodage.
- Her har interesserede købere, mulighed for at prøve et stort antal forskellige typer kajakker i deres rette element. Demodagene arrangeres i samarbejde med vores faste kajakleverandør Kajakkæden, fortæller Henrik Hansen fra Bjergkæden i Køge.
Han kommer med en stor trailer fuld af kajakker, så der er noget til både begynderen og den mere øvede roer. Demodage afholdes på Søndre Molevej i Køge ved Køge Kano og Kajak Klub, og kører hver tirsdag i hele maj måned med start tirsdag den 4. maj kl. 18.00.
Ønsker man en prøvetur på demodagene, skal man bestille tid til demoturen i forvejen. Dette gør man ved at ringe eller kigge forbi butikken. Her aftaler man tid og hvilke kajakker man ønsker at prøve.
- Man kan også bare møde op på selve aftenen og få en snak om kajakkerne, og hvis der er tid kan man komme en tur på vandet. Hvis man skal på vandet, skal man kunne svømme, og vi anbefaler at man har passende beklædning på alt efter vejr og vind samt skiftetøj, hvis man skulle blive våd, siger Henrik Hansen.
Få mere information og bestil tid til demotur i Bjergkæden, Vestergade 41 i Køge på tlf. 5665 2345 eller tjek www.bjergkaeden.dk hvor man finder alle relevante oplysninger.
pm

(Privatfoto).

(Privatfoto).

Publiceret 27 April 2010 05:45