Søren Mosebo i hvid bil og Johan Jokinen i gul bil fik en sejr.

Søren Mosebo i hvid bil og Johan Jokinen i gul bil fik en sejr.

En sejr hver til Mosebo og Jokinen

Sidste års sølvvinder i Spider Cup var dog en tand hurtigere end Team Go Go Vitesse debutant

Efter årets første runde af Peugeot Spider Cuppen står det uafgjort og 1-1 målt på antal sejre i den ventede dyst mellem Søren Mosebo, Rødovre, og Johan Jokinen, fra Team Go Go Vitesse. De to teenagere vandt, hvert et løb på FDM Jyllandsringen, og da de samtidigt fulgte over målstregen som toer i det løb, de ikke vandt, står de à points i mesterskabstabellen.
Tidtagningen havde Søren Mosebo vundet med et komfortabelt forspring til Johan Jokinen, der ikke havde haft heldet med sig. Det var første dag, hvor Formel 2-køreren havde kørt i en Peugeot Spider i tørvejr, og bedre blev det ikke for ham, at han blev påkørt af en deltager fra den svenske Radical-klasse, Peugeot Spider Cuppen blev afviklet sammen med.
I det første heat kom Søren Mosebo bedst fra start, mens Henrik Jansen, Roskilde, overrumplede Johan Jokinen ved at lægge sig på andenpladsen. På fjerde omgang kom Johan Jokinen dog forbi ham, og da der umiddelbart herefter blev indsat safety car, fordi Kim Rødkjær, Hornsyld, var kørt af banen, fik Johan Jokinen lukket hullet til Søren Mosebo, der under løbet havde forbedret sin egen banerekord fra august. Men forbi Søren Mosebo kom Johan Jokinen dog ikke.
I det andet heat førte Johan Jokinen fra start til mål, mens Søren Mosebo ikke kunne holde samme høje tempo, da hans bil fik udsættere.

Publiceret 27 April 2010 10:14