Sandra-Marie Jensen. (Privatfoto).

Sandra-Marie Jensen. (Privatfoto).

Fantastiske resultater af to Solrød Strand spillere

Rasmus Fladberg og Sandra-Marie Jensen imponerede begge ved U/VM i badminton

BADMINTON : Der har været så mange magre år uden medaljer ved U/VM i badminton. Og så netop i år var der danske spillere i 3 semifinaler, og i de to af disse var der spillere med fra Solrød Strand Badmintonklub.
Det er ganske enkelt fantastisk at Sandra-Maria Jensen og Rasmus Fladberg kan blande sig i det selskab, og igen er det en understregning af det flotte talentarbejde der gøres i klubben.
Sandra-Maria Jensen og hendes makker Line Kjærsfeldt fra AB overraskede alt og alle ved at slå det ene stærke par efter det andet.
I kvartfinalen blev det til en sejr over to russere der tidligere i turneringen gjorde det af med det bund seedede malaysiske par. De to piger er endda kun U/17 spillere og har derfor mulighed for deltagelse i yderligere to U/VM turneringer.
I semifinalen blev det til et nederlag til to stærke kinesiske piger, der blev sikre vindere af hele turneringen. Damedouble er netop et område, som det kniber voldsomt med på seniorplan for Danmark, så Sandra-Maria Jensen og Line Kjærsfeldt har nu vist vejen.
Rasmus Fladberg og hans makker Kim Astrup fra Ikast havde inden semifinalen været helt suveræne. Her stod de over for det bund seedede malaysiske par, hvoraf den ene af spillerne, allerede sidste år, vandt U/VM, så de vidste det ville blive svært.
1. sæt var det også op af bakke det meste af vejen og malayserne tog sættet med 21-16. I andet sæt var Rasmus Fladberg og Kim Astrup helt med og efter de danske drenge havde haft 3 sætbolde måtte de se sig slået med 27-25 til de senere vindere af turneringen. Skuffelsen var stor, men mon ikke både Rasmus Fladberg og Kim Astrup kan se tilbage med stolthed på et fantastisk U/VM.
Endelig bør det bestemt også fremhæves at Danmark blev en flot nummer 6 i holdturneringen, det bedste resultat i rigtig mange år.
pm

Rasmus Fladberg. (Privatfoto).

Rasmus Fladberg. (Privatfoto).

Publiceret 27 April 2010 16:15