(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Stjal kalesche klapvogn der stod fastlåst i trappeopgang i Køge

Container ved Greve Svømmehal lænset for diverse værktøj.

KRIMINALITET : Natten til mandag har en gerningsmand listet sig ind i en trappeopgang på Boholtevej i Køge og beriget sig med en sort kalesche klapvogn af mærket Sofia. Klapvognen stod låst fast til gelænder i opgangen.
Midt- og Vestsjællands Politi har udover denne anmeldelse også lokalt modtaget yderligere syv anmeldelser om indbrud/tyveri fra private beboelser, fordelt på fire i Greve, et i Karlslunde, et i Viby Sj.og et i Køge.
Dertil kommer indbrud i sommerhus på Nellikevej i Køge, hvor alt er blevet gennemrodet. Der er endnu ikke overblik over det stjålne.
Tre virksomheder har haft uønsket besøg det seneste døgn - en virksomhed på Gymnasievej i Køge hvor gerningsmanden dog har måtte forlade stedet tomhændet, en virksomhed på Industrivej i Bjæverskov, hvor der ikke foreligger melding om evt. koster samt en virksomhed på Jørgen Bachs Plads i Greve. Her er en container skåret op og der er stjålet diverse værktøj. Containeren er opstillet på pladsen da svømmehallen p.t. er under renovation.
pm

Publiceret 27 April 2010 08:45