På billedet ses kæmperne fra Roskilde Fight Factory.

På billedet ses kæmperne fra Roskilde Fight Factory.

Turneringssejr til Roskilde Fight Factory

Roskilde Fight Factory vandt i lørdags dette års Nippon Cup, der er en turnering inden for Ju Jitsu Fighting.
Det er tredje gang Roskilde Fight Factory deltager i turneringen, der de sidste mange år er blevet vundet af Hillerød Ju Jitsu. Roskildeklubben har overbevisende vundet samtlige fire runder af dette års turnering, og placerer sig dermed i toppen af de danske kampsportsklubber.
Nøglen til klubbens succes skal findes i træningsformen, der fokuserer på den enkelte udøvers kompetencer, frem for at følge et fastlåst pensum. Samtidig opfordres udøvere til at krydstræne mellem Judo, Ju Jitsu Fighting, Brazilian Jiu Jitsu og Mixed Martial Arts, som tilbydes i klubben.
Jonas Eggers, der er initiativtager til Roskilde Fight Factory og manden der har udviklet klubbens idrætspædagogik og værdigrundlag, er uddannet idrætslærer. Han forklarer at han har valgt at inddrage de pædagogiske redskaber han anvender i sit daglige job i klubbens undervisning. Han forklarer at det aldrig har været et mål at skabe en eliteklub, men at det er kommet af sig selv i kraft af at de pædagogiske overvejelser klubben hviler på.

Publiceret 27 April 2010 10:13