Maglekæret er den mest søgte vej, når der tjekkes salgspriser på boliger i Solrød Kommune på www.edc.dk. Foto: Colourbox

Maglekæret er den mest søgte vej, når der tjekkes salgspriser på boliger i Solrød Kommune på www.edc.dk. Foto: Colourbox

Her tjekkes boligpriserne i Solrød

Maglekæret den mest populære vej i Solrød Kommune, når der tjekkes salgspriser på ejendomsmæglerkæden EDCs hjemmeside

Af
Steen Trolle

Maglekæret er den mest efterspurgte vej, når boligsøgende tjekker salgspriser i Solrød på ejendomsmæglerkæden EDCs hjemmeside.
I tre måneder har det været muligt at se de faktiske salgspriser hos EDC, og kæden har nu lavet en opgørelse, som viser de fem mest efterspurgte veje i samtlige landets 98 kommuner.
Her kommer Maglekæret ud som nummer et i Solrød efterfulgt af Jersie kystvej, Egeparken, Ulvelunden og Dalvænget. I nabokommunen Greve er Grønnegården den mest efterspurgte, mens Hinbjerg, Tværager, Holmehaven og Lundegårdsparken indtager de næste fire pladser.
"Hvis man tror, at det er liebhaveradresser og kendis-boliger, der i stor stil søges priser på, så må man tro om igen. Faktisk demonstrerer brugerne af edc.dk, at de er seriøse boligsøgende, og at de bruger oplysningerne til at vurdere priserne i et bestemt område," skriver EDC i en pressemeddelelse.
Den samlede oversigt kan ses på www.edc.dk

Publiceret 29 April 2010 16:39