Køge Caravan Center som det så ud onsdag formiddag efter at storbranden havde hærget hele natten. Først i næste uge åbnes en midlertidlg satellit butik i den nærliggende Køge Karrosserifabrik ligeledes på Tangmosevej. (Foto: DS).

Køge Caravan Center som det så ud onsdag formiddag efter at storbranden havde hærget hele natten. Først i næste uge åbnes en midlertidlg satellit butik i den nærliggende Køge Karrosserifabrik ligeledes på Tangmosevej. (Foto: DS).

Køge Caravan Center åbner satellit butik i næste uge

Alle, der har købt campingvogn, telte o.l. inden branden tirsdag aften lider ingen skade, fastslår indehaver Mogens Jersie Jensen.

Af
Per Møller

GENOPBYGNING: Sent tirsdag aften og de efterfølgende nattetimer skete det utænkelige - én af Køges velrenommerede virksomheder, Køge Caravan Center på Tangmosevej i Køge nedbrændte.
Hvad årsagen til storbranden, der blev opdaget kl. 23.10, er, vides endnu ikke i skrivende stund.
- Teknikerne fandt ikke ud af noget i går, men de fortsætter deres arbejde, så vi får på et eller andet tidspunkt et svar på hvad der ligger til grund for det der skete, siger Mogens Jersie Jensen, ejer af Køge Caravan Center til Lørdagsavisen.dk.
Mogens Jersie Jensen og hans personale fik ikke meget tid til at sunde sig oven på den barske oplevelse. Allerede i løbet af onsdagen gik man igang med planlægningen af en midlertidig satellit butik i den nærliggende Køge Karrosserifabrik på Tangmosevej.
- Først i næste uge åbner vi op med kontor, butik og udstilling hvor vi kan præsentere hele vores koncept, fortæller Mogens Jersie Jensen, der i samme åndedrag roser sit personale for en formidabel indsats.
- Efter at vi allesammen havde pustet ud og var kommet os over den første reaktion på ulykken, har de alle vist en enorm kampvilje for hurtigt at få stablet satellit butikken på benene. Alle trækker på samme hammel, det er bare pragtfuldt, siger en fortsat noget rystet og ikke mindst rørt Mogens Jersie Jensen, der slet ikke tør sætte tal på det beløb skaderne løber op i.
- Det har jeg slet ikke overblik over - det er noget forsikringsselskabet skal arbejde videre med og finde frem til.
Mogens Jersie Jensen kan iøvrigt berolige alle, der nåede at handle ny campingvogn, telt eller andet i Køge Caravan Center inden branden brød ud og lagde virksomheden i ruiner.
- Vi er forsikret fuldt ud, så alle der har handlet med os inden branden, men endnu ikke har fået leveret varen lider ingen skade. De skal nok få deres vare - måske lidt senere end vi havde aftalt, slutter Mogens Jersie Jensen.
Se iøvrigt Lørdags-Avisens medarbejder, Brian Gütt-Holms optagelse af branden på Køge Caravan Center andetsteds her på netavisen.

null

Publiceret 29 April 2010 10:30