Dansk Alarm Sikrings biler er let genkendelige, og efter virksomheden er flyttet til Køge, så kommer bilerne til at færdes mere i området. (Foto: DS)

Dansk Alarm Sikrings biler er let genkendelige, og efter virksomheden er flyttet til Køge, så kommer bilerne til at færdes mere i området. (Foto: DS)

Nyt alarm- og vagtselskab i Køge

Dansk Alarm Sikring er netop flyttet til Køge, da virksomheden havde brug for mere plads grundet en positiv udvikling

Af
Martin van Dijk

ERHVERV : Dansk Alarm Sikring er et solidt firma med 17 års erfaring. Den 1. marts flyttede den 18 mand store virksomhed hovedsædet til Snedkervej 5 i Køge. Det er ikke tilfældigt, at valget faldt på netop Køge.
-Vi tror på, at hele området omkring Køge Bugt er et vækstområde,og derfor valgte vi at flytte firmaet til Køge. Vi vil med tiden gerne blive det mest sete og brugte sikringsselskab i området omkring Køge Bugt, siger Ole Henneberg, som startede virksomheden op for 17 år siden.

Hele Danmark

Dansk Alarm Sikring kører rundt i hele Danmark og installerer alarmer og videoovervågning, og der er flere store virksomheder i kundegruppen.
-Vi står blandt andet for sikringen i samtlige BR og Toys R US forretninger i hele landet. Vi har naturligvis også mange kunder i Køge. Både private og erhvervskunder. Blandt andet Mc Donalds, 3F og murermester Lars Busk, siger han og uddyber, hvad det er for sikringsløsninger Dansk Alarm Sikring kan tilbyde.
-Der er ikke den store hokus pokus i det. Vi leverer og monterer blandt andet tyverialarmer, Video-overvågning, adgangskontrol og røgkanoner, som holder tyvene i skak via tåge, Det er både hos private, virksomheder og hos offentlige instanser, siger han.

Sten Qvist fra Dansk Alarm Sikring i Køge viser her nogle af produkterne frem. (Foto: DS)

Sten Qvist fra Dansk Alarm Sikring i Køge viser her nogle af produkterne frem. (Foto: DS)

Dansk Sydvagt

Dansk Sydvagt er et søsterselskab til Dansk Alarm Sikring, som også holder til på adressen, og som kører alarmpatrulje blandt andet i Køge området samt hele Sydsjælland. Firmaet har også en afdeling i Tappernøje.
Herudover kan Dansk Sydvagt også tilbyde vagtrunderinger, tilsyn, vagt til handelsstrøg, fastvagt til centre og mange andre opgaver.

Kompetente folk

Både Dansk Alarm Sikring og Dansk Sydvagt er ISO 9001 certificeret og medlem af Sikkerhedsbranchen, hvilket er et kvalitetsstempel af virksomhederne, som dermed er godkendt til at montere forsikringsgodkendte tyverialarmer og udføre vagtopgaver. Firmaet gør meget ud af, at kvaliteten altid er i højsædet.
-Al mandskab er yderst veluddannet inden for sikkerhedsbranchen. De kommer på kurser, så vi altid er helt opdateret. For det er vigtigt for os, at kvaliteten af vores arbejde er i top, siger Ole Henneberg.
Se mere på www.danskalarmsikring.dk .

Publiceret 29 April 2010 16:45