Milton Graff Pedersen gik imod sin egen Arbejdsmarkedsudvalgsformand.

Milton Graff Pedersen gik imod sin egen Arbejdsmarkedsudvalgsformand.

Ungdomsskolen skal ikke flytte

Opsigtsvækkende beslutning på byrådsmøde - "en flytning bliver for dyr", siger borgmester

Af
ark

Man jubler på Hvidovre Ungdomsskole i disse dage - planen om at flytte skolen fra Næsborgvej til Engstrandskolen bliver ikke ført ud i livet som ellers foreslået af Arbejdsmarkedsudvalget.
Det besluttede Hvidovre Kommunalbestyrelse i tirsdags. Dermed skal kommunen heller ikke bruge 2 mio. kr. på at indrette et nyt domicil til ungdomsskolen.
Formanden for Arbejdsmarkedsudvalget Kenneth F. Christensen (A) var ellers en varm fortaler for at indrette et Profilcenter på Næsborgvej i Ungdomsskolens lokaler og flytte ungdomsskolen til folkeskolen i syd.
Men han havde altså ikke flertallet af sine byrådskolleger med sig.
- Det vil blive alt for dyrt. Forligskredsen er enig i det synspunkt, sagde borgmester Milton Graff Pedersen (A) på tirsdagens kommunalbestyrelsesmøde. Dermed gik han direkte imod sin egen partifælle.
I budgetforliget 2010 besluttede man, at Næsborgvej 43 skulle sælges, og at ungdomsskolen skulle flytte til Engstrandskolen. For en måneds tid siden besluttede forligspartierne dog, at tiderne er for dårlige. Et salg af Næsborgvej ville ikke være den gode forretning, man satsede på under budgetforhandlingerne i 2009.
Læs mere i næste uges Hvidovre Avis.

Publiceret 29 April 2010 09:04