(Colourbox).

(Colourbox).

Uro i Greve - og visitationer i Køge

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 28. april kl. 07.00 til torsdag den 29. april kl. 07.00.

Af
Per Møller

Mulige indbrudstyve – Solrød .
Onsdag middag kl. 13.00 anmeldte en borger, at der på Nøddehaven i Solrød gik to unge mænd mistænkeligt rundt. Anmelder frygtede, at de to var på indbrudstogt. Politiet ledte forgæves efter dem.
Mistænkeligt forhold – Greve .
Onsdag eftermiddag kl. 13.25 fik politiet anmeldelse om at mænd læssede varer fra en polsk varebil til en lastbil. Politiet fik kontakt med personerne, og det viste sig, at det var dæk, som var opkøbt hos autoophuggere på Sjælland, som blev læsset over i lastbilen med henblik på transport til Polen.
Spirituskørsel – Store-Heddinge, Stevns.
Kl. 14.55 anholdt politiet på Bovangen i Store Heddinge en 49-årig mand fra Stevns-området for spirituskørsel på en lille knallert. Den 49-årige måtte slippe en blodprøve, og blev herefter løsladt.
Uro – Greve .
Onsdag aften kl. 18.11 blev politiet sendt til Centerholmen i Greve, hvor der var flere involveret i slagsmål. Da politiet kom frem til stedet var der imidlertid fredeligt. Flere grupper unge forsamlet, men der skete ikke yderligere.
Visitation – Køge .
Onsdag aften kl. 19.50 bemærkede politiet fire 16-17-årige drenge på Nylandsvej i Køge, som man ønskede at visitere. Politiet fandt ikke noget af interesse på de pågældende.
Visitation – Køge .
Samme aften, kl. 22.00, visiterede politiet en bil med 20-årig og en 21-årig mand fra Køge. Politiet fandt intet af interesse.

Publiceret 29 April 2010 12:00