Nicklas Enevoldsen har hentet 2.000 kasser Ripasso-rødvin hjem til butikken i Køge, der sætter vinen til salg på mandag. (Foto: JCJ).

Nicklas Enevoldsen har hentet 2.000 kasser Ripasso-rødvin hjem til butikken i Køge, der sætter vinen til salg på mandag. (Foto: JCJ).

Irma Køge gør det igen!

Fra på mandag d. 6. september gentager Irma Køge sit mest succesfulde vintilbud nogensinde. Det gælder den italienske rødvin Falasco Ripasso der sælges til 1/2 pris: 12 flasker for 417 kr.
Sidste gang butikken havde samme tilbud - det var i maj - blev der sat en imponerende salgsrekord: 1.300 kasser vin blev solgt på kun 4 dage.
"Det var noget af det vildeste jeg nogensinde har været med til. På trods af at vi havde købt rekordstort ind blev vi simpelthen løbet fuldstændig over ende, og desværre måtte en del kunder gå forgæves", fortæller Butikschef i Irma Køge Nicklas Enevoldsen.
"Derfor besluttede vi også ret hurtigt at det tilbud blev vi simpelthen nødt til at gentage. Også af hensyn til de kunder der ikke nåede at få glæde af tilbuddet sidste gang", siger butikschefen.
"Jeg har købt 2.000 kasser Falasco Ripasso som vi sætter til salg fra på mandag. Og de står allesammen nu på Nørre Boulevard. Så kunderne kan simpelthen bare gå til den", lover butikschef Nicklas Enevoldsen.
"Klog af skade vil jeg ikke udstede nogen former for garantier i retning af hvor længe lageret rækker. Men jeg kan da sige så meget, at jeg den anden dag blev ringet op fra Irmas Centrallager der ville vide om det virkelig kunne passe, at vi havde bestilt SÅ meget vin. Og det kunne det jo" siger Nicklas Enevoldsen.
Irma i Køge er en af de Irma butikker der sælger allermest vin - og dette på trods af at butikken hører til blandt kædens mindre butikker. Sidste år øgede butikken vinomsætningen med 14% og solgte hvad der der svarer til mere end 150.000 flasker vin.
red

Publiceret 01 September 2010 17:00