Modelbillede.

Modelbillede.

Molotovcocktail og skud i stationsbyen

Der blev taget ganske alvorlige våben i brug, da to grupper af unge sent mandag aften tørnede sammen i området ved Naverporten mellem Avedøre Gymnasium og Avedøre Bibliotek.

Af
key

Omkring kl. 23 modtog politiet en anmeldelse om, at der var noget alvorligt i gærde i Avedøre Stationsby.
I følge vidner skulle en gruppe yngre mænd fra Brøndby angiveligt have været på udkig efter en tilsvarende gruppe mænd fra Avedøre.
Omkring broen tørnede de to grupper sammen, og det resulterede i et opgør, hvor der blev smidt en molotovcocktail og affyret i hvert fald et skud med et våben.
- Der er tilsyneladende ingen, der er ramt af skuddet, men en patrulje, der ankom til stedet fik fat på en 27-årig mand fra Brøndby, der blev anholdt, fortæller efterforskningsleder fra Københavns Vestegns Politi Steen Ørskov Larsen.
Den 27-årige var iført en skimaske og havde desuden benzin på tøjet. Han blev derfor sigtet for medvirken i urolighederne og blev fremstillet i retten tirsdag eftermiddag.
Siden episoden har politiet afsøgt området med hundepatruljer, og der er foreløbig fundet patronhylstre, der viser, at det var et pistollignende våben, der blev trukket under sammenstødet.
Mændene fra de to grupper beskrives alle som af anden etnisk herkomst end dansk og i alderen fra 15 år og opefter.

Publiceret 01 September 2010 09:00