Industrination eller frilandsmuseum?

I de 10 år vi har haft en såkaldt borgerlige regering, er den offentlige sektor vokset med mere end 33.000 fuldtidsbeskæftigede.
I dag er knap 850.000 mennesker ansat i den offentlige sektor. Siden 2008 har vi derimod mistet ca. 205.000 private arbejdspladser, hvoraf ca. 67.000 jobs er i industrien.
Vores skattetryk er fortsat verdens højeste og presser vores lønninger i vejret. Konsekvensen er at udover tab af jobs i produktionen, strømmer også videnstunge arbejdsplader ud af landet. Det er ellers de videnstunge arbejdspladser, vi bilder os selv ind, at vi skal leve af, nu når vi afvikler os selv som industrination.
Men de videnstunge arbejdspladser forsvinder også. Dels på grund af for høje omkostninger, men også som en konsekvens af at produktion forlader Danmark. Produktion og viden er nemlig hinandens forudsætninger.
Danmark er ganske enkelt ved at miste konkurrencekraften. På grund af det enorme skattetryk er det for dyrt at drive forretning i Danmark. Vores produktivitet er for lav.
Desuden er vi som befolkning forvente og for mange lader sig desværre gerne lokke af Socialdemokratiets og SF´s falske gyldne løfter.
Nu da Venstre og de Konservative i knap 10 år så grumt har svigtet idealerne i en sund og langsigtet borgerlig politik, er der som ansvarlig borger kun et alternativ: Stem på Liberal Alliance ved næste valg og meld dig gerne ind i partiet.


Publiceret 01 September 2010 12:30