Mikkel Borregaard Hansen på kilomterjagt i Fælledparken i sidste uge.

Mikkel Borregaard Hansen på kilomterjagt i Fælledparken i sidste uge.

Fik ram på alle DHL-stafettens 125 kilometer

De mange kilometer i Fælledparken var kun træning og erfaring før Mikkel Borregaard Hansen Danmark på tværs-løb til næste år

25 kilometer om dagen i fem dage giver 125 kilometer. Præcis hvad Mikkel Borregaard Hansen fra Hedehusene løb i sidste uge som daglige deltager i DHL-stafetten.
Spartas motionsløbet i Fælledparken er egentlig tiltænkt femmands-hold med en enklet fem-kilomter til hver af holdenes deltagere.
Men hedder man Mikkel Borregaard Hansen, skal udfordringen være større. Og udfordring var der tale om, erkender han ærligt.

Smerter i knæ og mave

Det ene knæ var ikke helt med på spøgen, men smerterne blev pludseligt tålelige på tredjedagen i onsdags.
Maven ville derefter ikke holde på fast føde, og det får man ikke opladede batterier af, skulle ultraløberen lige hilse og sige.

Det var kun træning

Alligevel var han tæt på at nå den samlede til på 10 timer for de i alt 125 tilbagelagte kilometer. 10 timer, tre minutter og 39 sekunder blev resultatet, og det giver en gennemsnitlig kilometertid på flotte fire minutter og 50 sekunder.
Værre eller bedre bliver det hele ved den oplysning, at Mikkel Borregaard Hansen mest af alt løb sine mange DHL-kilometer for at lære sig selv og de lange distancer bedre at kende.
Til næste år vil han løbe Danmark på tværs. Det vil sige 100 daglige kilometer fra Sagen til København på fem dage.

null

Publiceret 06 September 2010 17:00