En onanist onanerede i en nudistlejre i Lejre.
Personerne på billedet på badetur i lejren.

En onanist onanerede i en nudistlejre i Lejre. Personerne på billedet på badetur i lejren.

Politiet på sporet af omrejsende onanist fra nudistlejr

Af
Anette Gundlach

Politiet er på sporet af manden, der onanerede foran to små piger i en nudist lejr i Lejre i sommers i første weekend af juni, fortæller Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi. Politiet kender mandens identitet, men da de ville opsøge ham hos hans arbejdsgiver kort efter, han havde vist sig i lejren, var han netop blevet fyret.
Manden har ikke nogen fast adresse og har boet mange forskellige steder i landet. Politiet ved ikke, hvor han opholder sig. Derfor er manden endnu ikke afhørt.
Da han slog til i Lejre, blev han set to gange i samme weekend. Først på campingpladsen Solbakken, der er en nudistlejr ved Lejre.
Det gik ud over to små piger på ni år om lørdagen og en kvinde på 22 år om søndagen. De to små piger mødte manden kl. 16 på Solbakkevej. Her gav han sig til at onanere foran pigerne, mens han var nøgen.
Politiet gik sammen med en politihund på jagt efter manden i området, men fandt udelukkende spor efter ham.
Om søndagen var han i gang igen. Her var en 22-årig kvinde i gang med at tage brusebad, da han kom ind i rummet og onanerede foran hende.
Politiet blev straks tilkaldt, og manden stak af fra stedet. Også om søndagen var politiet ud og lede efter manden med en hund, men atter en gang fandt politihunden kun spor efter ham, selvom gæsterne på campingpladsen også ledte med.
Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi forklarer, at politiet regner med, at der er en sammenhæng mellem de to episoder. Og politiet går ud fra snart at få fat i blufærdighedskrænkeren.
Manden, der var nøgen i begge tilfælde, hvor han onanerede, er mellem 20 og 30 år. Han havde mørkt kort hår, var kraftig af bygning og talte et andet sprog end dansk.

Publiceret 06 September 2010 11:45