Seriebold:

Kampreferat, Serie 3, pulje 5: Gadstrup IF - Tune IF

Efter en noget skuffende total på kun 2 point efter de 3 første kampe, skulle Tune forsøge at få sæsonens første sejr i hus fredag aften.
Det var dog en svær opgave holdet var på, da man på udebane skulle møde Gadstrup, som havde vundet deres to første kampe. Der kunne imidlertid være grund til optimisme hos Tune, da holdet i tirsdags havde fået bedre styr på defensiven i 0-0 kampen mod Ejby, efter at have lukket 3 mål ind i begge de to første kampe.
Tunes spil ude på banen var dog tilbage på et jammerligt niveau i 1. halvleg. Det var således ganske fortjent at Gadstrup tog føringen 5 minutter før pausen, hvor et fladt langskud passerede veterankeeperen Brian Jeg Har Hansen.
Det var også nogle slukørede Tune-spillere som i pausen stirrede ned i græsset mens træner Michael Stoksbjerg gav dem en ordentlig opsang.
Og det skulle vise sig at være en god ide. Et helt forvandlet Tune-hold startede 2. halvleg med et højt aggressivt pres, som Gadstrup kun sjældent formåede at spille sig ud af, og i de fleste tilfælde valgte at losse sig ud af, hvis de da ikke havde tabt bolden i det engagerede Tune-pres.
Det resulterede i flere halve og hele chancer til Tune, og i det 20. minut fik Jacob Løber så en 100% chance, som var sværere at sparke over end ind i målet, hvilket på mærkværdigvis lukkedes ham alligevel.10 minutter senere kom dog en endnu større chance, da Tune korrekt blev tilkendt et straffespark. Et svagt spark fra Michael Blinaa blev nemt snuppet af Gadstrups målmand, og det lignede nu for alvor en af de kampe, hvor bolden bare ikke ville ind i kassen.
Et gult kort og 10 minutters udvisning til Gadstrup et par minutter efter skulle dog vise sig at få afgørende betydning. Tune intensiverede presset og med 10 minutter tilbage af kampen, fik Jacob Løber revancheret sig og scorede til 1-1. Det fik dog ikke Tune til at slappe af. Tværtimod fortsatte presset mod et mere og mere febrilsk Gadstrup-hold. Det gav pote i det 39. minut hvor Patrick Dahlin satte sidste fod på et flot Tune-angreb og bragte holdet på 2-1.
I de sidste minutter forsøgte Gadstrup med en offensiv satsning at få udlignet, men i stedet tog Tunes Kasper Larsen sagen i egen hånd, da han fra egen banehalvdel afdriblede et par modstandere før han spurtede fra den bagerste forsvarer, for til sidst at runde målmanden og ligge bolden ind i det tomme net til slutresultatet 3-1 til Tune.
En tydelig stolt og lettet træner Michael Stoksbjerg, glædede sig efter kampen over den aggressivitet, løbevillighed og indstilling, som holdet viste i 2. halvleg, og fremhæver Lasse Schmidt og Jacob Løber, fra et Tune-hold hvor flere spillede en rigtig god 2. halvleg.
red

Publiceret 06 September 2010 05:45