Fra venstre mod højre er det erhvervssælger Henrik Due Hedensted, som har stået for salget, salgschef Karsten Olsen og direktør Claus Johansen. (Foto: JCJ)

Fra venstre mod højre er det erhvervssælger Henrik Due Hedensted, som har stået for salget, salgschef Karsten Olsen og direktør Claus Johansen. (Foto: JCJ)

GBA Biler har gang i salget af el-biler

Hos GBA Biler i Greve har man netop solgt fem Fiat Qubo el-biler til Nyborg Kommune, og det er forhåbentligt bare begyndelsen på et stort salg af Fiats el-biler.
Der har i den forgange uge været lidt debat i medierne omkring prisen på el-biler, som er væsentlig højere end på tilsvarende 'almindelige' biler, og det skræmmer kunderne væk. Hos GBA Biler i Greve har man dog lige solgt fem el-biler af mærket Fiat Qubo til Nyborg Kommune.
-Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, og der er også mange fordele ved Fiats el-biler. Det er nemlig en ganske almindelig bil, som så bare kører på el, og det betyder, at hvis der går noget i stykker, så har vi reservedelene på lager, og dermed skal kunden ikke vente på, at vi får dem hjem, siger Karsten Olsen, der er salgschef hos GBA Biler.

Stort udvalg

Hos GBA Biler kan alle Fiats modeller købes som el-bil, og der er derfor et stort udvalg for både erhvervskunder og private kunder. Hvis man ønsker at se nærmere på de mange el-biler, så er man selvfølgelig altid velkommen i butikken, og den 30-31 oktober holder GBA Biler åbent hus i anledning af de mange nye el-biler, hvor man kan få masser af information..
Der er dog fuld gang i den hos GBA Biler, og allerede den 25-26. september sker der noget usædvanligt. Her fejres nemlig et års fødselsdag i forretningen, så der er en masse spændende ting på programmet hos GBA Biler.
red

Publiceret 09 September 2010 05:45