Hjerteforeningen inviterer til gå-tur rundt om Kimmerslev Sø

Elsk Hjertet! Under dette motto står Hjerteforeningen klar med et tilbud om en gå tur på Hjertestien ved Kimmerslev Sø ved Borup.
Det er søndag den 26. september 2010 kl. 14 med start fra P-pladsen
lige over for Pibefabrikken på Kimmerslevvej i udkanten af Borup.
Turen er 3,6 km rundt om Kimmerslev Sø.
Motion holder hjertet ungt, siger formanden for lokalkomiteen for Greve/Solrød/Køge, Tonni Solskov, og her er en mulighed for dem, som vil styrke helbredet og forebygge hjertekar sygdomme.
Den form for motion kræver hverken særligt udstyr eller for den sags skyld stor overvindelse. Ja, en lang række danskere gør det allerede uden at tænke nærmere over det, når de cykler på arbejde, går tur med hunden, laver havearbejde o.s.v.
Selv om der er masser af liv i både flora og fauna, i skovbunden, ved søbredden, i trætoppene, går lyde, dufte og bevægelser op i en højere helhed – en harmonisk symfoni – befriet for det stressede jag, der kan plage tilværelsen uden for skovens dybe sale og søens blanke vand.
Hjerteforeningen er i hvert fald ikke i tvivl om skovens, søbreddens helsebringende og sygdomsforebyggende virkning på en skøn efterårsdag med naturens flotter farver som baggrund.
Turen er ikke kun en tur for hjertepatienter, det er en tur, der er målrettet til alle, fastslår Tonni Solskov.
Yderligere oplysninger kan fås hos Tonni Solskov, Ølbyvej 26, 4600 Køge.
Tlf. 5666 1027 -2040 5666.
red

Publiceret 09 September 2010 05:45