Lars Ohlsen fra Lions Club ved overrækkelsen af de fire kameraer til Gitte, personalets repræsentant på plejehjemmet Kløvervangen.

Lars Ohlsen fra Lions Club ved overrækkelsen af de fire kameraer til Gitte, personalets repræsentant på plejehjemmet Kløvervangen.

Minderne har man da lov at ha'

Kameraer til Plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup

Af
Af Anette Bonde anette.bonde@lokalavisen.dk

Lions Club Skødstrup har skænket fire digitalkameraer til Plejehjemmet Kløvervangen.

Gave til gode situationer

Plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup er blevet total renoveret. Da arbejdet var færdigt, henvendte Lions Club Skødstrup sig, og spurgte om der var en gave man kunne glæde hjemmets beboere med. Fra personalets side var der et ønske om at kunne fotografere beboerne i nogle gode og humørfyldte situationer. Senere kan beboerne, de pårørende og besøgende se disse billeder.
Hjemmet havde nemlig kun et enkelt gammelt kamera, men da Kløvervangen nu er opdelt i fire enheder, slog dette ikke rigtig til. Lions Club kontaktede derfor Expert i Løgten og fik aftalt en god pris, så der kunne blive til fire nye kameraer.

Lions Club Skødstrup er en lokalafdeling af Lions Danmark, hvor der er 7.200 medlemmer fordelt i 314 klubber. På verdensplan er der 1,3 millioner medlemmer fordelt på 45.000 klubber i mere end 200 lande. De lokale klubber støtter oftest lokale formål.

Publiceret 09 September 2010 17:00