Blokfløjtenisten Bolette Roed giver koncert i Kongeskoven uden for Store Heddinge. (Foto: Jette Jørs)

Blokfløjtenisten Bolette Roed giver koncert i Kongeskoven uden for Store Heddinge. (Foto: Jette Jørs)

Solokoncert med Bolette Roed

Oplev blokfløjtenisten Bolette Roed i den nyindviede koncertsal i Kongeskoven.
Blokfløjtenisten Bolette Roed optræder søndag den 19. september klokken 15 ved en solokoncert i den nyligt indviede koncertsal i Kongeskoven uden for Store Heddinge.
Bolette Roed er ikke meget over 30 år og har alligevel fuld fart på en international karriere både som solist og som en del af flere forskellige bemærkelsesværdige ensembler. Hun debuterede som solist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i 2006, men det er langt fra en debutant, man kan opleve ved Kammermusik i Kongeskovens 2. koncert i denne sensommer, når Bolette Roed for første gang gæster Stevns.
- Jeg vil have 15-20 forskellige fløjter med, så der er en del at se på og lytte til, siger hun ifølge arrangørerne.
Solokoncerten er en velafprøvet optræden for Bolette Roeds vedkommende.
Koncertprogrammet og stilen er således afprøvet i både Polen, Frankrig og herhjemme i løbet af sommeren - vel at mærke med en særdeles positiv modtagelse blandt publikum. Programmet rummer værker af Hildegaard von Bingen, Guillaume de Machaut og Johann Sebastian Bach, og således får publikum lejlighed til at lytte til musik helt fra den tidlige middelalder over renæssancen og frem til barokken med Bach som den mest kendte komponist.
Koncerten er af cirka en times varighed. Billetter kan reserveres på forhånd hos Jesper Yde Knudsen på e-mail: jesperydeknudsen@gmail.com eller mobil 29701765 - prisen er 100 kroner pr. stk.
Koncertsalen ved Kongeskoven er i privat eje hos Eva og Birger Folmer Jensen. I slutningen af august blev koncertsalen indviet ved pianist Amalie Malling.
red

Publiceret 09 September 2010 08:45