HB Køge-spillerne er tændte forud for fredagens hjemmekamp mod Vejle.(Arkivfoto: JCJ).

HB Køge-spillerne er tændte forud for fredagens hjemmekamp mod Vejle.(Arkivfoto: JCJ).

24 timer til kick-off:

Sultne HB Køge-spillere giver Vejle en varm velkomst

Om præcis 24 timer går det løs på SEAS NVE Park i Herfølge, når HB Køge på hjemmebane tager imod Vejle Boldklub i landets næstbedste fodboldrække.
En svingende start, både spillemæssigt og pointmæssigt, har været den hårde kost for klubbens tilhængere, der har måtte leve med hjemmebanenederlag til Hobro, og senest uafgjort i Brønshøj efter en kamp hvor HB Køge dominerede massivt på alle leder og kanter, men altså ikke formåede at slå sømmet i point-kassen.
Men, den svingende start forhindrer ikke HB Køges Thomas Sørensen i at glæde sig til braget mod Vejle fredag aften, hvor hjemmeholdet, i følge Sørensen, skal have puttet den i kassen.
"Vejles start minder lidt om vores. Vi skal bygge videre på indsatsen fra i lørdags, og så skal den altså puttes i kassen. Længere er den ikke", understreger Thomas Sørensen og fortsætter.

"Vi går jo altid på banen for at vinde, og vi mener også, at vi kan slå alle i 1. division, hvis vi leverer vores bedste. Det satser vi på at gøre fredag aften", slutter Thomas Sørensen overfor hbkoge.dk.

HB Køge er ikke ramt af karantæner forud for kampen mod Vejle. I forhold til startopstillingen mod Brønshøj er det dog sikkert, at Bo Storm tager plads på tribunen på grund af den skade han pådrog sig mod Brønshøj.

Fodbold // 1. division
HB KØGE – VEJLE
Fredag kl. 18.30
SEAS-NVE Park, Herfølge


Dagens kampsponsor: Spar Nord
red

Publiceret 09 September 2010 18:30