Kom i form med Concept 10 10 i Solrød

Concept 10 10 i Solrød har et godt tilbud om effektiv træning.
20 minutter om ugen - altid i form! Sådan lyder sloganet fra træningscentret Concept 10 10, som tilbyder personlig og privat træning.
Concept 10 10 åbnede det første center i Danmark for seks år siden og har opnået stor succes især hos gruppen af erhvervsaktive og travle mænd og kvinder, som ønsker effektiv og tidsbesparende kvalitetstræning for hele kroppen.
Der er nu otte centre i Danmark og flere følger. Forrige år åbnede Concept 10 10 i Solrød centret.
Concept 10 10 træningen, som er baseret på videnskabelig forskning, er så intensiv og virkningsfuld, at kroppen kun skal trænes én gang om ugen for at opnå de bedste resultater, lyder det fra Concept 10 10, som gennemføres al træning med personlig instruktør fra start til slut hver gang.
Træningen er endvidere enestående mod de fleste rygsmerter, idet det nu er muligt at isolere og træne de dybtliggende lændemuskler maksimalt. Det betyder et varigt farvel til rygsmerter for langt de fleste, lover Concept 10 10.
En anden vigtig faktor er, at fra omkring 30-års alderen taber alle mennesker hvert år muskelmasse kontinuerligt. Udover at kroppen derved svækkes og problemer opstår, betyder det også, at kroppen forbrænder færre kalorier med forøget kropsfedt som konsekvens.
Tab af muskelvæv er en af de væsentligste årsager til forøgelsen af kropsfedt, fordi muskler forbrænder kalorier 24 timer i døgnet, også når de er i hvile.
Concept 10 10 træning, kombineret med en balanceret kalorieindtagelse, er en sikker vej til varigt vægttab og en slankere og mere velfungerende krop.
Instruktørerne i Concept 10 10 har alle gennemgået og bestået organisationens egen omfattende uddannelse for at sikre de maksimale resultater for medlemmerne.
Læs mere på www.concept1010.dk
Starttime kan bestilles på tlf. 70271019.
red

Publiceret 11 September 2010 05:45