Mads Bremmerskov og Asger Thomsen fra Hvidovre i midten med guldmedaljerne.

Mads Bremmerskov og Asger Thomsen fra Hvidovre i midten med guldmedaljerne.

Medaljeregn over Hvidovre

Hvidovre Bodu Club viste at ungdomsarbejdet i klubben fungerer fornemt

I forrige weekend blev det 19. United Nation of Ju-Jitsu Kongres afholdt i Frihedens Idrætscenter var næsten 400 udøvere fra 10 lande i kamp i 8 discipliner over hele weekenden. Hvidovre Budo Club som var medarrangør af arrangementer havde travlt med at få alle arbejdsopgaver udført både før og under stævnet godt hjulpet af tidligere medlemmer, som kom til fra nær og fjern for at give en hånd med.

Da klubbens instruktører og sortbælter var godt optaget af andre opgaver, var det eleverne, der alene skulle løfte opgaven med at få hentet medaljer hjem til klubben. I Random-Attack der er en selvforsvarsreaktions konkurrence var Kim Escher og Adrian Hove-Kreutzfeldt repræsenteret i voksenrækken for øvede.
I Semifinalen tabte Adrian Hove-Kreutzfeldt til en tysk kæmper med dommerstemmerne 2-1. I bronzekampen kunne Adrian Hove-Kreutzfeldt dog trække sig ud med en flot overbevisende sejr på 3-0 og hente den første medalje hjem til klubben. I den anden semifinale tog Kim Escher sejren med 3-0 og var dermed i finalen mod Adrian Hove-Kreutzfeldts tyske overmand. Kim Escher lavede nogle fantastiske teknikker og fik hevet en flot 2-1 sejr hjem i en meget jævnbyrdig kamp.
I kategorien Pairs-Demo var Kim Escher og Adrian Hove-Kreutzfeldt sammen oppe mod nogle fantastiske par fra bla. Italien, Tyskland og England. Men igen viste begge en stor arbejdsindsats, hvor alt i deres øvelse blev udført præcist, som det skulle, så præstationen kunne præmieres med en meget flot sølv medlaje.
I samme kategori men i junior rækken havde vi Mads Bremmerskov og Asger Thomsen med. De ydede en så overbevisende indsats på måtten, som sjældent er set af 12-årige drenge, at de blev belønnet med en guld medalje.
I kategorien Groundfigth (judogulvkamp) for juniorer havde klubben flere deltagere i kamp og Oliver Jacobsen var en af dem som fik kæmpet sig helt frem til kampen om bronzemedalje, men her mødte han desværre sin overmand og måtte nøjes med en rigtig flot 4. plads.
Hvidovre Budo Club har gennem et par år haft tilsluttet en gulvkampsinstruktør, som hedder Jonas Eggers. Han var i kamp i senior klassen fra 101 kg og kunne strække armene i vejret med endnu en guldmedalje til samlingen.
Stævnet blev sluttet af med en kæmpe fest søndag aften og nat på Scandic Hotel, som havde fungeret som kongreshotel.
Et fantastisk arrangement er slut og en stor tak skal lyde til Frihedens Idrætcenter for deres hjælpsomhed undervejs, til Restaurant Halvleg for deres fantastiske service og mad. Hotel Scandic for deres håndtering af 250 ju-jitsu udøvere fra 10 lande og til alle andre som hjalp til undervejs og var med til, at gøre den 19. UNJJ kongres i Hvidovre til en stor succes.

Publiceret 11 September 2010 12:48