Carsten Schrøder står selv for de to rundvisninger på planteskolen. (Arkivfoto: JCJ)

Carsten Schrøder står selv for de to rundvisninger på planteskolen. (Arkivfoto: JCJ)

Søndag:

Havens dag hos Thyme Planteskole

Traditionen tro er den anden søndag i september lige med havens dag, og det fejres selvfølgelig også på Thyme Planteskole i Køge, hvor der er masser af spændende ting på programmet i dag søndag.
Der er både noget for børnene og de voksne, når Thyme Planteskole endnu en gang markerer, at det er havens dag. For de mindste vil der blandt andet være et tema om livet i haven ligefra regnorme til myre.
-Vi prøver at lave en dag med en masse spændende aktiviteter og emner. For børnene er emnet livet i haven, men der vil være forskellige emner og muligheder for de voksne, siger Carsten Schrøder, der er indehaver af Thyme Planteskole.
red

Haven fejres i hele landet

Det er ikke kun hos Thyme Planteskole, at havens dag markeres, da det er en landsdækkende begivenhed, men der er ingen tvivl om, at man hos Thyem Planteskole har et program, som kan konkurrere med de fleste andre rundt omkring i Danmark.
-Vi vil blandt andet have to rundvisninger her på panteskolen, hvor man kan komme lidt om bag processen og se, hvordan roser, træer og planter produceres her. Desuden vil der være en række spændende foredrag, hvor vi blandt andet har fået Jane Schul, der er tidligere underviser på det Biovidenskabelige Fakultet, til at komme ned og holde et foredrag om farvesætning i haven og krukker, siger Carsten Schrøder.

Publiceret 12 September 2010 10:15