(Ill. foto: Colourbox).

(Ill. foto: Colourbox).

Fem færdselsuheld på motorvejsnettet

Inden for få timer torsdag morgen.

Inden for ganske få timer skete der torsdag morgen ikke færre end fem færdselsuheld på Køge Bugt- og Vestmotorvejen. Alle fem uheld skabte en del trafikale problemer.
Kl. 06.18 skete et harmonikasammenstød på Vestmotorvejen ved Bjæverskov. Tre biler kørte ind i hinanden, og det gav trafikale problemer, da der kun var en vognbane farbar for den øvrige trafik. Der skete heldigvis kun materiel skade ved uheldet.
Kl. 07.24 var der igen færdselsuheld på Vestmotorvejen. Denne gang ved den østgående frakørselsrampe ved Ringsted. Også i dette tilfælde var tre biler impliceret i uheldet, der var et harmonikasammenstød, og der skete også kun materiel skade i dette tilfælde.
Kl. 08.29 skete et harmonikasammenstød på Køge Bugt Motorvejen i det nordgående spor ved Køge. En bilist overså at en forankørende bremsede og påkørte dernæst denne bil, der blev skubbet frem i en anden bil, der påkørte endnu en forankørende. Der skete kun materiel skade. Uheldet gav trafikale problemer på motorvejen.
Kl. 08.32 mistede en 43-årig mand fra Svendborg herredømmet over sin bil, da et bagdæk eksploderede. Bilen rullede rundt og lande på marken. Den 43-årige blev kørt til sygehus for nærmere undersøgelse. Han blev indlagt til observation for hjernerystelse.
Kl. 09.59 skete yderligere et uheld ved Solrød, hvor tre biler kørte sammen. Uheldet gav igen trafikale problemer på motorvejen. En af parterne blev kørt til check på sygehus. Der skete i øvrigt kun materiel skade.
pm

Publiceret 01 October 2010 11:00