(Arkivfoto).

(Arkivfoto).

Forsøg på indbrud i villa og færdselsuheld ved Bjæverskov.

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra torsdag den 30. september kl. 07.00 til fredag den 1. oktober kl. 07.00.

Torsdag eftermiddag kl. 14.13 fik politiet en anmeldelse om et tyveriforsøg på Gummersmarkvej ved Bjæverskov, hvor personer gik rundt om et forladt hus. Det blev set af et vidne, der spurgte, hvad de pågældende lavede der, hvilket fik de tre personer til at forsvinde fra stedet.
De tre personer flygtede fra stedet i en Opel Astra og i krydset Gummermarksvej/Ringstedvej svingede bilen til venstre og kørte ud på Ringstedvej ud foran en 67-årig motorcyklist fra Næstved og fortsatte væk fra stedet.
Motorcyklisten blev påkørt og væltede. Han pådrog sig skade på knæ m.v.
Et vidne så uheldet og fulgte efter flugtbilen ad Vestmotorvejen, hvor flere patruljer blev sat ind i jagten på flugtbilen.
Kl. 14.40 anholdt politiet to 19-årig mænd fra Tåstrup. Politihunde blev sendt efter den tredje mand i bilen, og han blev anholdt kl. 15.30. Der var tale om en 20-årig mand fra Tåstrup. De to første anholdelser skete ved Brentevej i Ishøj og den sidste ved Vallensbæk sø.
De tre anholdte sidder fortsat hos politiet, og anklagemyndigheden vil i løbet af i dag, fredag vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.
- Der skal lyde en stor ros til vidnet, der fulgte efter flugtbilen, og som direkte er skyld i, at politiet kunne anholde de tre gerningsmænd, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Indbrud i forretning – Hårlev, Stevns .
Torsdag kl. 09.32 modtog politiet anmeldelse fra HF Butikken, Industrivej, hvor der mellem onsdag kl. 1800 og torsdag kl. 0900 var indbrud. Et vindue knust til stedet, hvorfra er stjålet store akvarier og fisk.
Butikstyveri – Køge .
Torsdag middag kl. 12.52 fik politiet anmeldelse fra Skoringen, Brogade, hvor to udenlandske mænd, henholdsvis 20-25 år og 30-35 år kom ind i forretningen, hvor den ene distraherede personalet medens den anden stjal to par Ecco herresko, hvorefter de forsvandt fra forretningen.
Indbrud i villa – Ørslevvester, Ringsted .
Torsdag eftermiddag kl. 1527 fik politiet en anmeldelse fra Ørslevvestervej, hvor der torsdag mellem kl. 07.00 og kl. 15.00 var indbrud. Et vindue brudt op og fra stedet stjålet smykker og muligt andet.
Uro – Ringsted .
Torsdag aften kl. 20.18 modtog politiet anmeldelse om, at to kvinder var oppe at slås på Nørregade. Politiet kørte til stedet, hvorfra kvinderne i mellemtiden var forsvundet, og dermed sænkede roen sig igen over Ringsted. Politiet hørte ikke mere til sagen senere på aftenen.
Spirituskørsel – Køge .
Natten til fredag kl. 01.35 blev en 38-årig mand fra Køge anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev standset på Ringstedvej af politiet. Den 38-årige blev løsladt efter afhøring og udtagelse af en blodprøve.
Indbrud i supermarked – Lyndby, Lejre .
Fredag kl. 03.06 kørte en bil ind i indgangspartiet til Super Spar på Hornsherredvej. Det lykkedes ikke at bryde ind i forretningen selv på denne voldsomme vis, og to personer stak af fra stedet. Det lykkedes ikke at få fat i de to personer. Sagen undersøges nu nærmere.

Publiceret 01 October 2010 11:00