Thomas Kielgast (S) ønsker ikke at spekulere i den konkrete baggrund for Nils Gislis afsked med Socialdemokraternes byrådsgruppe. (Arkivfoto: DS).

Thomas Kielgast (S) ønsker ikke at spekulere i den konkrete baggrund for Nils Gislis afsked med Socialdemokraternes byrådsgruppe. (Arkivfoto: DS).

Gruppeformand ikke forberedt på udmeldelse

Socialdemokraternes gruppeformand, Thomas Kielgast, håber at kunne overtale Nils Gisli til at vende tilbage til byrådsgruppen.

Af
Martin Rasmussen

- Vi har ingen samtaler haft om en forestående udmeldelse, så det kommer meget bag på mig.
Sådan lød den umiddelbare kommentar fra Socialdemokraternes gruppeformand i byrådet, Thomas Kielgast, til, at Nils Gisli torsdag i denne uge valgte at forlade gruppen.
- Jeg er rigtig ked af hans beslutning, for han har været et godt og dygtigt gruppemedlem med masser at byde ind med, siger gruppeformanden, som nu har indkaldt til ekstraordinært gruppemøde på mandag for at drøfte situationen.
Han har dog ikke på forhånd nogen fornemmelse af, at der skulle være andre i gruppen, der deler Nils Gislis utilfredshed.
- Jeg har ikke indtryk af, at der er nogen, der er utilfredse med noget. Jeg går ud fra, at man melder det ud, hvis det er tilfældet, siger Thomas Kielgast, der ikke ønsker at spekulere i baggrunden for Nils Gislis afsked med gruppen.
- Men jeg ærgrer mig over, at han ikke er kommet til mig, så vi kunne have taget en snak om situationen, siger gruppeformanden, der håber at kunne få Nils Gisli til at skifte mening og vende tilbage til byrådsgruppen.

Publiceret 01 October 2010 13:00