Som ny kunde får borgmester Marie Stærke her Jyske Banks startpakke af afdelingsdirektør John Pihlkjær. (Foto: Dino Svenningsen).

Som ny kunde får borgmester Marie Stærke her Jyske Banks startpakke af afdelingsdirektør John Pihlkjær. (Foto: Dino Svenningsen).

Køge Kommune i nyt samarbejde med Jyske Bank

Køge Kommune har netop afsluttet licitationen af kommunens bankforretninger for de næste fire år, og i sidste uge besluttede Økonomiudvalget, at den nye samarbejdspartner bliver Jyske Bank.
- Der har været stor interesse for udbuddet, og i sidste ende bød fire pengeinstitutter ind. Ligesom når mange privatpersoner skal vælge bank, har vi lagt vægt på både priser, betingelser og rådgivning. Herudover har det i aftalen også været vigtigt for os at slå fast, at vi i Køge Kommune fortsat ikke ønsker at foretage risikable investeringer for vores penge, siger borgmester Marie Stærke (A) med henvisning til den senere tids kritik af andre kommuners investeringer i risikobetonede valutaer.
- Det, at vi skal skifte pengeinstitut, vil naturligvis betyde, at vi på den korte bane skal investere lidt tid, men den lokale Jyske Bank i Køge vil blive støttet af specialister fra hovedkontoret i Silkeborg, så jeg er fortrøstningsfuld, fortsætter Marie Stærke.
- At ”byens bank ved åen” nu også kan kalde sig byens bank for Køge kommune, er vi glade og stolte over, supplerer afdelingsdirektør John Pihlkjær fra Jyske Bank i Køge.
- I disse tider, hvor der er meget fokus på tryghed ved bankerne, når Bankpakke 1 udløber d. 30. september, ser vi det som en klar tillidserklæring, at kommunen vælger os. Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet, slutter John Pihlkjær.
pm

Publiceret 01 October 2010 05:45